Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitch: Ontdek hoeveel Sardos heeft verdiend dankzij de marathon

11 dagen en 12 uur, zo lang duurt de winterslaap Sardosh op Twitch, die begon op 16 juli om 16.00 uur en eindigde op 28 juli. Als het nog steeds ver verwijderd is van het record voor de langste stream op het platform, zal dit nog steeds een prestatie zijn die onthouden zal worden.

Sardoche subathon regels

Het concept van subathon op Twitch komt van een combinatie van de woorden “subathon” en “marathon”. Het doel is om het kanaal te helpen een stroom van abonnees over een lange stroom te creëren.

Dit concept werd op grote schaal gepopulariseerd door Ludwig, dat ook het record heeft voor de langste uitzending. Spathon Ludwig begon in maart en eindigde daarna in april 31 opeenvolgende dagen van uitzending, Ook tijdens het slapen. Tijdens deze periode brak hij het gelijktijdige abonneerecord op Twitch met ongeveer 282000 abonnementen.

Elke maker kan zijn eigen regels kiezen. Voor Sardoche waren de regels: Subathon gaat door minimaal 24 uur Bij elk nieuw abonnement wordt het toegevoegd nog 1 minuut in zijn leven. De tijdslimiet zal zijn maximaal 15 dagen.

Verdien waanzinnig bedrag per uur

Sardosh overleefde voor zijn slaap 277 uur, d.w.z. 11 dagen en 12 uur, 15.180 abonnementen werd in deze periode geïntroduceerd of tentoongesteld. Zonder een heel ingewikkelde wiskunde te doen – de beloning die Twitch-streamers krijgen is nog steeds een beetje vaag – en ervan uitgaande dat Twitch 50% van het totale abonnement neemt voor € 3,99, zou Sardoche minstens verdiend hebben 30 duizend euro De verschillende derden voor de acceptatie, sponsors en potentiële operaties niet meegerekend.

Deze informatie moet echter met een korreltje zout worden genomen (of een hele handvol, aangezien we het over Sardoche hebben), want de berekening is absoluut fout. Elke grote streamer heeft zijn eigen overeenkomst en contract met Twitch.

READ  Ninja Theory (Hellblade): Het belang van details die een indruk achterlaten! | Xbox One

Eén ding is echter zeker, de Sardoche-subathon is een enorm succes geweest om zijn laatste momenten in Zuid-Korea te vieren.

Zenuwtrekking

Omdat Twitch in de loop der jaren in populariteit is gegroeid, zijn trollen, stalkers en andere kwaadwillende gebruikers nog nooit zo aanwezig geweest op het platform. Tegen hen heeft Twitch een nieuw systeem geïmplementeerd waarvan we hopen dat het er meer dan één zal buigen!