Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitch: dit hete bad is populair geworden dankzij een nogal ongebruikelijke technologie

Als we het hebben over de categorie Twitch en de zwembaden, bubbelbaden en stranden, denken we vaak aan Amoranth, een van de meest populaire streamers in deze categorie. Maar het is niet de enige die dit soort content aanbiedt en er zijn een groot aantal kanalen die dit aanbieden. Het is dan moeilijk om een ​​plek in de zon te vinden en kijkers aan te trekken – maar vandaag heeft onze streamer een ietwat speciale stijl ontwikkeld om de massa aan te trekken.

Kunst en de manier om kijkers te verleiden

We hebben het hier over Taylor Gevaux. Met meer dan 1,6 miljoen volgers is ze een van de 20 meest gevolgde volgers op Twitch. Ze onderscheidt zich echter op een heel bijzondere manier: ze verschijnt tijdens haar leven bijna nooit op het scherm.. Hun gemiddelde levensduur is 4 uur, maar ze zijn over het algemeen niet meer dan 90% van deze tijd zichtbaar.

Ze staat aan de zijkant, weg van de camera, pratend met kijkers die uren naar een opblaasbaar bubbelbad staren. Door de streams heen blijft het zichzelf herhalen Op het punt om de scène te betreden, telt regelmatig af – vaak tot nul – waarna er niets gebeurt. Erger nog, soms begint het aftellen opnieuw. Wanneer je opzij gaat, vertellen berichten op het scherm kijkers dat ze zullen zijnBinnenkort voor de camera.

Natuurlijk klagen veel kijkers en noemen de live-uitzending saai of zelfs oplichterij, maar het aantal kijkers neemt voortdurend toe. van nature, De streamer maakt een penetratie voor de camera om 5 minuten in de jacuzzi te hurken… voordat hij weer van het veld verdwijnt.

READ  Nieuwe beperking voor gratis accounts

Het vreemdste is echter is dat er vaak meer kijkers zijn voordat Taylor komt opdagen, en dat haar publiek wegvalt zodra ze voor de dag actief begint te worden. We kunnen aannemen dat kijkers waarschijnlijk meer gefascineerd zullen zijn door de tijd die nodig is om op het scherm te verschijnen dan door de inhoud die het biedt.

Natuurlijk is haar methode niet voor iedereen weggelegd, en de chat kan een beetje heftig zijn, maar het streamingapparaat lijkt letterlijk onverschillig. En zolang het werkt, zien we niet in waarom ze zichzelf het zou ontkennen.

Zenuwtrekking

Als we het hebben over opnames op Twitch, denken we vooral aan het aantal kijkers of zelfs waanzinnige snelle cycli waarin de opnames één voor één wegvallen. Maar wij Fransen houden ervan om te innoveren, en het Terracid-streamingapparaat heeft dankzij zijn community een (onwaarschijnlijke) prestatie geleverd.