Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transilien, RER en trams: slechts één op de drie treinen rijdt maandag op bepaalde lijnen

Na een sociale beweging, Treinen zullen worden onderbroken Maandag 21 juni op bepaalde lijnen van het Transilien-netwerk. Het duurt 1 trein van 2 op de lijnen J, L en U met service naar alle assen, 1 trein van 2 tijdens de spits op T4 en 1 tram van 4 in de daluren (van 9.00 tot 15.00 uur en vanaf 20 uur).

Maar ook 1 op 3 treinen op lijn N, en die voor RER C en E, met service naar alle assen, 1 op 3 treinen op RER D met hangende verbinding tussen Châtelet en Gare de Lyon. Er wordt met de bus naar de stations van Corbeil voor Juvisy via Ris-Orangis, Malesherbes en Melun gereden.

Er zal 1 van de 3 treinen zijn op lijn P, en de diensten naar de stations tussen Esbly en Crécy-la-Chapelle en tussen Meaux en La Ferté-Milon worden verzorgd door bus. En 1 op de 3 treinen rijdt ook op lijn R tussen Mellon en Montargues. Service naar stations tussen Melun en Montereau via Moret wordt verzorgd door TER. Er wordt met de bus naar de stations tussen Melun en Montereau via Héricy gereden.

Het verkeer op de lijnen H, K, RER A en B en de sneltram T11 is normaal.

SNCF nodigt mensen die van plan zijn om maandag met de trein te reizen in Ile-de-France uit om hun reis zoveel mogelijk uit te stellen. Degenen die hun reis niet kunnen uitstellen, worden aangemoedigd om de dienstregelingen van de trein te controleren voordat ze naar het station gaan in de Île-de-France Mobilités-app, de sectie “Tijdschema’s” of op de website Transilien.com, sectie “Volgende vertrekken”.

De dienstregelingen van de routeplanner houden rekening met deze verstoringen vanaf zondag vanaf 17.00 uur.

READ  Bij Toulouse is een Bugatti-horloge gestegen tot ruim 280.000 euro