Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Toulon. Waarom is er vanavond een “uitzonderlijke” muggenoperatie in de stad?

In de nacht van dinsdag 30 augustus op woensdag 31 augustus 2022 wordt een mugbestrijdingsoperatie voor tijgers uitgevoerd. (© Illustratie / Adobe Stock)

op zoek naar mug open voor Metzstraat ! dinsdagnacht 30 augustus op woensdag 31 augustus 2022 A Mosquito controle proces Het vindt plaats in deze beroemde straat in het stadscentrum Toulouse.


Een vermoedelijk geval van dengue, chikungunya of Zika

Deze operatie, aangevraagd door de Regionale Gezondheidsdienst (ARS) Occitanie, zal gericht zijn op: tijgermugDanTen minste één vermoedelijk geval van dengue, chikungunya of Zika Het is in de omgeving geconstateerd.

“Deze uitzonderlijke preventieve behandeling is nodig om u te beschermen, om te voorkomen dat er een lokale keten van overdracht van deze ziekten ontstaat.”

ARS Occitanie

Het proces moet duren ongeveer een uur zal tussen zijn 23.00 uur en 06.00 uur.

4 x 4 zal pyrethroïde insecticiden spuiten. “De therapiemachines maken veel lawaai”, waarschuwt het ARS in een mediabericht dat op een van de borden aan de Rue De Metz is geplakt.

U zult de ramen moeten sluiten

Tijdens het spuiten moeten verschillende aanbevelingen worden opgevolgd om “mogelijke ongemakken te voorkomen”.

Bijvoorbeeld, . wordt sterk aanbevolen sluit vensters Het kijkt uit over de openbare weg terwijl de behandelingsmachine passeert, maar ook een uur na de interventie. ARS belt ook Breng kleding, speelgoed en eten mee dat buiten kan zijntijdens de passage van het behandelingsvehikel.

Aanbevelingen die moeten worden gevolgd tijdens het proces van muggenspray.
Aanbevelingen die moeten worden gevolgd tijdens het proces van muggenspray. (© Thibaut Calatayud/Nieuws Toulouse)

Als u tijdens of na een muggenbestrijdingsoperatie ongebruikelijke symptomen krijgt, bel dan uw arts of het Antigifcentrum (CAPTV) op 05 61 77 74 47.

Video’s: Momenteel in Actu

bel hem Toulouse nieuwsIn de Roze Stad legde het stadsbestuur uit dat dit proces “klassiek” is wanneer een vermoeden van dengue, chikungunya of Zika wordt vastgesteld. Ook heeft ARS nog niet gereageerd op onze verzoeken.

READ  Incidentiecijfer door afdelingen in Parijs en Ile-de-France

.

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Acto Toulouse in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik, na registratie, vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.