Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TopSpin 2K25 aangekondigd: de terugkeer van de legende en tennisfans verheugen zich!  |  X-Box

TopSpin 2K25 aangekondigd: de terugkeer van de legende en tennisfans verheugen zich! | X-Box

Na de geruchten is hier de bevestiging die tennisfans gek zal maken. Ja, de TopSpin-serie is terug en 2K Games bevestigt dat deze “binnenkort” zal worden uitgebracht.

Het nieuwe TopSpin-spel is officieel!

Dit is absoluut een van de beste advertenties voor tennisspellen sinds de terugkeer van de legendarische TopSpin-franchise. Het is meer dan 10 jaar geleden dat 2K Games een Top Spin-aflevering uitbracht, waarvan de laatste teruggaat tot Top Spin 4, uitgebracht in 2011 (lees recensie). We deelden de geruchten over deze nieuwe game in 2022 en deze werd vandaag bevestigd.

De werelden van tennis en 2K zijn met elkaar in botsing gekomen. TopSpin 2K25 is 2K's volgende onmisbare sportgame die fans onderdompelt in de tenniswereld. TopSpin 2K25 werd onthuld tijdens de Australian Open, het eerste Grand Slam-toernooi van 2024, en is nu in preview.

2K Games geeft momenteel zeer weinig details over TopSpin 2K25, maar de naam van de game kan verwijzen naar de mogelijkheid om de franchise jaarlijks te maken, zoals de NBA 2K-serie dat is.

De TopSpin-serie staat bekend om zijn diepgaande maar toegankelijke gameplay en wordt al lang beschouwd als de beste in zijn soort en we hopen je er binnenkort meer over te kunnen vertellen. 2K Games heeft het over de release van de game “binnenkort” met de eerste video met tussenfilmpjes en demo's gemaakt met behulp van de game-engine.

READ  Skyrim-fans waren verbaasd over deze verbazingwekkende verborgen kerker waar niemand van wist!