Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top 10 echte weekenddeals

Top 10 echte weekenddeals

Franse Dagen zijn nu een niet te missen evenement voor de Franse handel. Deze periode werd door veel Franse merken voor ogen gehouden, zoals Fnac, Darty, Rue du Commerce en natuurlijk Cdiscount, de nationale leider op dit gebied.

Er zit kracht in cijfers, is de slogan van de rivalen, en ze zijn nu bondgenoten voor een week vol promoties. Het doel is om te reageren op Amazon, de grootste speler op het gebied van e-commerce in Frankrijk, en om de dominantie van de Amerikaanse reus tegen te gaan. We weten dat Amazon bijna tien jaar lang Amerikaanse Black Friday heeft geïmporteerd. Dankzij hem daalden de prijzen eind november en veel consumenten dachten dat dit proces exclusief voor Amazon was. Het is moeilijk om je ogen voor de gek te houden met deze financiële en marketingkracht.

Dus in 2018 hadden Franse e-retailers Franse Dagen voor ogen, in de vorm van een week vol kortingen. Om zich te onderscheiden van Black Friday kozen merken voor de lenteperiode en dit proces werd goed ontvangen door consumenten, waardoor ze vlak voor de zomer hun computers en multimedia-apparaten konden aanvullen en op vakantie gingen.

Na verschillende succesvolle edities besloten de Franse e-retailers in 2022 hun inspanningen te verdubbelen door een tweede jaarlijkse editie van French Days te presenteren. Na de lente werd het begin van de herfst gekozen om consumenten, getroffen door de stijgende inflatie en alsmaar stijgende prijzen, de nieuwste smartphones, laptops en zelfs koptelefoons en robotstofzuigers te laten ontdekken tegen extreem lage prijzen.

READ  De meest gedetailleerde studie levert haar oordeel

Dit jaar begonnen dinsdag 26 september de “Franse Herfstdagen”, met een daverende start en sterke aanbiedingen op modellen die nog maar een paar dagen geleden zijn uitgebracht. We denken ook aan de iPhone 15, de langverwachte smartphone van Apple, die op zijn beurt profiteerde van een exclusieve French Days-promotie om nog meer gebruikers in staat te stellen deze krachtige telefoon in handen te krijgen.

We zitten momenteel midden in de Franse Dagen en na dit weekend heb je nog maar één dag om van al deze kortingen te profiteren. De Franse dagen eindigen op maandag 2 oktober aan het einde van de dag. Het aftellen is nu echt begonnen! Profiteer van de laatste uren van de Franse dagen om maximale besparingen te realiseren op al uw bestellingen.