Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tokyo 2020 – Geen goud voor Katie Ledecky, en Ariarn Titmus verslaat het nog steeds

Dit is de eerste tsunami die plaatsvond in het Tokyo Aquarium. Hij is een geweldig persoon. Verdedigend kampioen Katie Ledecky landde met een Ariarn Titmus-raket en keerde terug naar de hoogte in de finale van de 100 meter. De Australiër, al wereldkampioen onder neus en baard van de Amerikaan 2019, presenteert zichzelf met een indrukwekkende Olympische titel voor een paar honderd cent (3’56” 69 vs. 3’57” 36). Bingjie Li maakt het platform compleet.

Ik heb haar verhuizing gepland. De 21-jarige zwemster besloot de besturing van de race over te laten aan haar illustere senior om rustig in haar golf te leven. Snel gingen de twee vrouwen uit elkaar, maar de visuele indruk leek een duidelijk voordeel te geven aan Ledecky die altijd soepel en gemakkelijk was. Maar, nooit boos, Titmus was terug in de hoogte bij het starten van de laatste 100 meter. De raket werd gelanceerd.

Tokio 2020

De serie eindigt in de blauwe estafette in de 4 x 100m vrije slag, Dressel en USA Holy

44 minuten geleden

Terwijl Lydecky wat stand hield, leek de Australiër juist in volle gang. Bij de landing viel ik 50 meter van het einde naar voren. Ze gaf geen gouden medaille op en strekte haar armen naar hem uit. De Australische domineerde de afstand sinds haar eerste overwinningsslag in Gwangju, en ontkende Ledecky de historische verviervoudiging waar ze naar uitkeek om voormalig turnster Larissa Latynina en haar negen Olympische titels gelijk te maken. Bij haar werd ongetwijfeld een deel van haar uitgesteld. Maar deze twee, er waren sterkere. Een sensatie in de vorm van bevestiging: op de 400m vrije slag heet de standaard nu de Titmus.

Tokio 2020

De laatste 100 meter van de bloemlezing: hoe Titmus een hap nam uit Ledecky

een uur geleden

Tokio 2020

Koning Betty beefde niet

2 uur geleden