Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TikTok staat tien minuten video’s toe

Het sociale netwerk TikTok zal zijn gebruikers in staat stellen om video’s van maximaal tien minuten te plaatsen, vergeleken met drie tot nu toe, een initiatief dat het in directere concurrentie brengt met rivaliserende YouTube. De beslissing komt acht maanden nadat het historische plafond voor het eerst werd verhoogd van één minuut naar drie minuten.

Verschillende Amerikaanse media meldden dat deze nieuwe limiet niet is gepubliceerd in Frankrijk, volgens de resultaten van Wereld. Als de informatie echter door een TikTok-woordvoerder aan AFP werd bevestigd, heeft deze laatste geen deadline gespecificeerd voor de publicatie van deze functie in Frankrijk.

“We hopen dat dit de creativiteit van onze bijdragers over de hele wereld verder zal stimuleren”En de Een woordvoerster van de Chinese dochteronderneming van ByteDance Group zei. TikTok, gespecialiseerd in streams van zeer korte videoclips die oneindig kunnen worden gescrolld, lijkt op YouTube te slaan, de referentie op het gebied van lange door gebruikers gegenereerde inhoud.

reclamemotieven

In maart 2021 probeerde YouTube zich op TikTok-gebied te vestigen door YouTube Shorts te lanceren, waarmee zijn concurrent een uittreksel uit een audioclip van een bestaande video kon gebruiken om een ​​conversie van zestig seconden op te nemen.

Andere sociale netwerken volgden het pad van korte video’s, zoals Instagram, dat sinds augustus 2020 de functie Video Reels introduceerde, of Snapchat, dat sinds november 2020 de mogelijkheid bood om korte muziekvideo’s te maken met Spotlight.

De kloof tussen TikTok en YouTube “Strakke en lange video’s kunnen TikTok helpen bij te praten”, Rechter Yasmine Enberg, een analist bij Insider Intelligence, werd door AFP geciteerd. ” Langere video’s geven videomakers ook meer mogelijkheden om inkomsten te genereren. » Door de formaten te vermenigvuldigen, kan TikTok hopen Laat het groeien [son] Advertentieactiviteit »opnieuw volgens de analist. Deze lange formaten kunnen ook een ouder publiek naar het platform trekken – de meerderheid van de gebruikers van de app. Hij is nu tussen de 16 en 24 jaar oud.

READ  De mockups onthullen de verwachte veranderingen van Apple op de iPhone

Voor het Chinese sociale netwerk zal de moeilijkheid zijn om deze lange video’s te integreren in TikTok’s neurale stroom, ontworpen om geen extreem lange aandachtsspanne op te brengen. Intern bedrijfsrapport, geraadpleegd in 2021 door Amerikaanse media bedradeHij merkte op dat video’s langer dan een minuut waren overspannen In de ogen van de helft van de TikTok-gebruikers. Het sociale netwerk zelf adviseert zijn makers om: duur instellen Van de productie van eenentwintig tot vierendertig seconden.

De wereld met AFP