Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tientallen klanten tanken dit tankstation en crashen

Tientallen klanten tanken dit tankstation en crashen

Basis
Tientallen automobilisten kregen pech nadat ze hun dieseltank hadden gevuld bij een tankstation van een supermarkt in Serent in Morbihan.

Wanneer uw auto kapot gaat. Deze automobilisten zouden het goed hebben gedaan zonder dit ongelukkige ongeval een paar dagen voor hun eerste vertrek voor hun zomervakantie. Na het tanken van diesel begon hun auto te trillen en te trillen en kon niet meer vooruit. Tientallen automobilisten bevinden zich in deze situatie.

Nancy is een van die klanten: “Ik was meteen de stroom kwijt.” Er verscheen een rood licht op zijn dashboard. “Het duidde op een probleem met het brandstoffilter.” Een monteur in de buurt ziet klanten binnenstromen. Wat al deze klanten gemeen hebben, is dat ze op dezelfde plaats diesel kochten. Intermarché warenhuistankstation in Sérent, vlakbij Ploërmel in Morbihan.

“Het komt zeker van ons, maar we kennen de redenen nog niet”, zei Intermarche-directeur James Bailey tegen de krant. Pleurimillie. Is er in de supermarkt de verkeerde brandstof in de dieseltank getankt? Is er een waterdichtingsprobleem? Nancy bevestigt dat de sensor in haar auto de aanwezigheid van water heeft gedetecteerd.

Het massadistributiemerk heeft klanten in contact gebracht met zijn verzekeringen. Ondertussen wordt het automobilisten ontzegd dat hun auto in de garage wordt gerepareerd. Door het ontbreken van een tweede auto moesten sommigen een auto huren. Zij zullen de reparatiekosten vooraf moeten betalen in afwachting van dekking via de Intermarché-verzekering.

Een andere klant hoopt op een commercieel gebaar van zijn supermarkt en hoopt tegelijkertijd de reparaties te vergoeden. Anders kunnen de kosten van de vakantie de kosten van de vakantie worden…

READ  "Inflatietoeslag": waarom kunnen sommige mensen het dubbele van de steun van € 100 krijgen?