Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Pesquet: Wat is het salaris van een Franse astronaut?

Thomas Pesquet vertrok op 23 april en bleef maar druk maken over het ruimtestation! Onder de eerste muzikale ontmoeting met de groep Slecht spel Of een heel interessant gesprek met regisseur Alexandre Esther, de 43-jarige Franse astronaut vindt de tijd om geweldige foto’s van onze aarde te posten, maar vooral om zijn missie te volbrengen. Met bijna 10 uur werk per dag, kun je je afvragen hoe hij dit helse tempo zou kunnen bijhouden! Hoe dan ook, één ding is zeker, deze zes maanden ruimte, voeding (nou ja trouwens) en huisvesting zouden hem in staat moeten stellen mee naar huis te gaan met Lekker dutje.

Verre van zijn familieleden en vooral zijn vrouw, Anne, die al een manier heeft gevonden om zijn plaats in te nemen, heeft Thomas Pesquet een zeer comfortabel salaris als we de informatie die hij publiceerde mogen geloven. Vrije middag Op 5 mei. Volgens de loonlijst van de European Space Agency (ESA) behoort Thomas Pisquet zelfs tot de rang A4 op de loonlijst, wat overeenkomt met astronauten die al een reis naar de ruimte hebben gemaakt. Voor deze rang beseft de astronaut Een nettoloon tussen 8.886,75 euro en 9.778,49 euro Over een maand is het verschil tussen een overheidsmedewerker die geen kinderen heeft of die kinderen heeft. Wetende dat Thomas Pesquet niet getrouwd is en geen kinderen heeft met Anne Mottet, bevindt hij zich waarschijnlijk in het lage bereik. We kunnen dus schatten dat tijdens de zes maanden die hij in de ruimte doorbracht, de persoon die tijdens zijn gevangenschap veel nuttig advies gaf, Je moet minimaal 53.320 euro verdienen!

READ  USB-C mag alleen in Europa worden gebruikt en Apple zal de Lightning-poort moeten verlaten