Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thibaut Courtois sloot zich aan bij de Rode Duivels… maar blijft hij? ‘Artsen zijn op de hoogte’

Thibaut Courtois sloot zich maandagavond aan bij de Rode Duivels. Op het hoogtepunt van zijn hoge prestatie in de Champions League-finale, liet hij Real Madrid de competitie winnen van Liverpool.

De doelman zal echter waarschijnlijk snel het Tobies-centrum verlaten. Toen hij aankwam, vroegen de aanwezige verslaggevers hem of hij onmiddellijk zou vertrekken. “Ik kan nog niets zeggendoe Maar. Toen bevestigde de portier zijn blessure.”Al het hele jaar door. Ik zal met de coach praten. Artsen weten het. We zullen zien‘, voegde hij er discreet aan toe.

Als ik top wil zijn van het WK, moet ik kunnen herstellen

Thibaut Courtois vertelde na de Champions League-finale aan VTM dat hij al een tijdje met een lichte blessure speelde. “Volgende week de Rode Duivels? Ik heb het nog niet gezien. Ik speel al het hele jaar met jaarpijn. Vandaag voetbalde ik met pijnDe speler zei dat het pijn is die geleidelijk begint op de kruising tussen het lichaam en de benen.

Het kan zijn dat ik op medisch verzoek moet rusten. Daarom moeten we nog even kijken wat we volgende week met de bondscoach gaan doen. De ernst van het letsel vereist geen afwijkingMaar als ik dit najaar bovenaan het WK in Qatar wil staan, moet ik kunnen herstellenDe beste speler in de finale toegevoegd.

De Rode Duivels spelen begin juni in de Volkenbond tegen Nederland (3 juni) in Brussel voordat ze Polen verwelkomen (8 juni) en vervolgens Wales uitdagen (11 juni). Ze eindigen met nog een reis naar Polen (14 juni). De afwezigheid van Courtois zou een klap zijn voor de nationale ploeg, aangezien de doelman een vorm van zijn leven heeft.

READ  Amstel Gold Race: Kwiatkowski voor Cosnefroy aan het einde van de foto

Oordeel in de komende uren.