Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Voice: Het verrassende geschenk van Jean, een boer uit de Pyrenees Orientales, die in zeer moeilijke omstandigheden werd gered.

De sponsor van Ranch Reale, in La Llagonne in Pyrénées-Orientales, werd op zaterdag 12 februari tijdens blinde audities voor The Voice opgesteld door de verrassende jury Nolwenn Leroy. Op de set draaide geen enkel jurylid zich om. Jean Palau had echter kaas van zijn eigen productie meegebracht!

Het was de eerste blinde auditie voor The Voice-kandidaten, op zaterdag 12 februari op TF1. Tijdens de show was er een mooie ontmoeting tussen Nolwenn Leroy, de verrassingscoach van dit jaar, en de sponsor van de Pyreneeën, Jean Palau.

De kandidaat profiteerde voor het elfde seizoen van de nieuwe regel. Wanneer geen van de aanwezige coaches (Vianni, Florent Bagni, Amal Bent en Marc Lavoine) een kandidaat kiest, kan een verrassende coach die zich achter de schermen verschuilt een tweede kans bieden. En dat is wat Nolwenn Leroy besloot te doen voor Jane Palau na zijn optreden in “Rise like a Phoenix” van Conchita Wurst.

De kandidaat uit Pyrénées-Orientales, een 39-jarige kaasproducent, profiteerde van een opsteker van de verrassende coach. Nolwenn Leroy werd beïnvloed door het verhaal van de boer uit La Llagonne, die niet aarzelde om kaas van de Rialet-boerderij aan de jury voor te stellen. Ik heb er zelfs over nagedacht om gepasteuriseerde kaas te kiezen voor Amal, een zwanger meisje. Het concept is momenteel vertrouwelijk.

READ  Nagy spreekt voor het eerst na het mislukken van de eerste twee versies van "The Artist" en legt de redenen uit: "We nemen het risico. Ik reken op je" - video