Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“The Tragic Drift of Benjamin Netanyahu”

Kroniek – Hoe meer kolonialisme voortduurt, de kans op de oprichting van een levensvatbare Palestijnse staat neemt af, zoals voorzien in de Oslo-akkoorden.

Acht maanden geleden behaalde Benjamin Netanyahu, de premier van Israël, een daverend strategisch succes. Meld u aan in Washington, Abraham maakt afspraken Met de Verenigde Arabische Emiraten, en de oprichting van een uitwisseling van ambassades en commerciële samenwerking tussen de Hebreeuwse staat en dit grote Arabische Petromatische regime in de Perzische Golf. “Ik denk dat we binnenkort andere Arabische landen zullen zien toetreden tot deze groeiende cirkel van vrede.”Zegt de joodse leider, die het record van een lang leven aan het roer van Israël heeft sinds de oprichting van de staat in 1948. In december 2020 slaagde hij erin de betrekkingen van Israël met Marokko, het oudste land in de Arabische wereld, te normaliseren.

Eerder, in mei 2018, drong Netanyahu er bij de Verenigde Staten op aan om hun ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen. In de heilige stad van de drie monotheïstische religies verleende VN-resolutie 181 (betreffende de verdeling van Palestina) de status van het Britse mandaat Afzonderlijk lichaam Onder internationaal toezicht

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 79% om te ontdekken.

Abonnement: € 1, – voor de eerste maand

Het kan op elk moment worden geannuleerd

Al geabonneerd?
Log in

READ  Toegang tot Foyer de l'Espérance wordt geblokkeerd door een medewerker die als hem vermomd is