Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TF1 gooit een mooie bal voor uitzending, fans raken in paniek

voor uitzending Vrienden: reünieTF1 zond een slechte trailer uit voor de show, wat totale paniek veroorzaakte bij fans van de serie. uitleg.

Franse fans van vrienden Ik heb donderdag 24 juni een afspraak gemaakt om er eindelijk achter te komen Vrienden: reünie wat of wat? tv-entertainment Volg de live uitzending. Zeventien jaar later serie eindeRachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) en anderen (Rus)David Schwimmer) Al voor de eerste keer. na beschikbaarheid op het Salto .-platformTF1 toonde eindelijk deze speciale aflevering. Behalve dat om 21.00 uur waren de kijkers bang.

slechte trailer van Vrienden: reünie op TF1

Inderdaad, de publieke zender zond een trailer uit met de aankondiging: Vrienden: reünie. Anders dan dat in deze, wordt erop gewezen “Morgen” En vanavond niet. Genoeg om degenen die hun avond geboekt hebben bang te maken. Op Twitter lieten ze niet na hun verbazing en ontevredenheid te uiten. “Uh TF1 uw advertentie zegt “vrienden reünie morgen…” 21:05 het is vandaag is niet morgen”, “Waar zegt TF1 dat het morgen is?? We hebben gelogen!! Revolution”, “Grote mislukking van de trailer die een aflevering aankondigt” Morgenavond ” “Waar het is… vanavond”, “TF1 hoort hun aankondiging als vrienden morgen, ik denk dat ze al eeuwen niet zoveel publiek hebben gehad”, “TF1 heeft zojuist een trailer gemaakt voor #FriendsReunion door het morgen aan te kondigen wanneer het vanavond is”, Kunnen we al lezen op het sociale netwerk.

lijkt op Vrienden: reünie ?

Gelukkig zijn de fans vrienden Ze zijn erin geslaagd om het te ontdekken Vrienden: reünie De uiteindelijk aangekondigde tijd is 21:15 uur. Maar wat is het programma? Vrienden: reünie ? Ze kan je net zo goed meteen waarschuwen, nee, dit is een cast-reünie vrienden (Ontdek het waargebeurde verhaal dat de inspiratie vormde voor de cultserie) Niet Ongepubliceerde aflevering. Sterker nog, de acteurs van de cultserie Ze hernemen hun rollen niet als Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross. Tijdens hun reünie deelden de acteurs hun herinneringen aan de serie, terwijl ze de eerste aflevering van seizoen vier lazen, De persoon die kwallensteken behandelde (kwallen ring in het origineel) en speel een cultscène uit de serie na: het epische vraag-en-antwoordspel voor seizoen 4, wanneer Joey en Chandler het appartement van Monica en Rachel winnen. Ook komen er veel speciale gasten praten over de serie en de impact die deze op hun leven heeft gehad. Onder de personages vinden we Reese WitherspoonLady Gaga is de Koreaanse groep BTS Cindy CrawfordKit Harington en Tom Selleck ook David Beckham Of zelfs Justin Bieber…

READ  Controverse rond de prothetische neus van Bradley Cooper om de joodse componist Leonard Bernstein te spelen