Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tesla, Space X, Twitter… Hoe ver zal Elon Musk gaan?

Tesla, Space X, Twitter… Hoe ver zal Elon Musk gaan?

goed verhaal – Het hoofd van Tesla en SpaceX heeft met de overname van Twitter een nieuwe dimensie gekregen. Zijn avonturen baren politici en investeerders zorgen.

behalve misschien, Volodymyr Zelenski, zal er in 2022 over niemand meer worden gesproken zoals Elon Musk, president van onder meer Tesla en SpaceX, en nu eigenaar van het sociale netwerk Twitter. We weten echt niet hoe we dit mysterieuze personage moeten classificeren. Zelfstandig ondernemer? industrieel inzicht? Genie? Een paranoïde zakenman? Ga naar de aannemer. Zo stond de zakenman, die door Time Magazine werd uitgeroepen tot Man van het Jaar 2021, het jaar daarop nog alomtegenwoordiger op de voorpagina van alle kranten op de planeet.

De ene dag op het lanceerplatform van SpaceX-raketten, de andere op het podium om een ​​robot of elektrische vrachtwagen te onthullen met een bereik van 800 kilometer voorzien van het Tesla-logo. Nogmaals, hier is hij in Duitsland, hij opent de eerste Europese fabriek van de fabrikant, vervolgens lanceert hij op Twitter een vredesplan voor Oekraïne, kletst hij rond een tafel in New Orleans met Emmanuel Macron, voordat hij samen met Jared Kushner in Doha opduikt…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 94% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Hoe zit het, na de Amerikaanse inflatie, met de Fed wat betreft de rentetarieven?