Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Teleurstelling aan het einde van de Elon Musk-tunnel?

De pers is uitgenodigd om de eerste tunnel te ontdekken die door Elon Musk onder het Las Vegas Convention Center is gegraven. Uit de eerste indrukken blijkt de realiteit veel minder indrukwekkend dan het revolutionaire transportsysteem aanvankelijk beloofde.

In maart 2019 Het saaie bedrijf, Het bedrijf dat hij heeft opgericht Elon Musk Om tunnels te graven om de congestie in grote stadscentra te verminderen, wordt het eerste commerciële project in Las Vegas aangekondigd Vegas​ zij was Metro Met zeven stations bedient het Las Vegas Convention Center, het congrescentrum van de stad, met een capaciteit van 11.000 passagiers per uur. The Boring Company nodigde de pers uit om de definitieve versie te ontdekken, die veel minder opwindend en futuristisch bleek te zijn dan de aanvankelijke belofte. Journalisten die konden experimenteren met het transportsysteem kwamen naar buiten Teleurgesteld vanaf hier Langzaam En de Banaliteit Ervaring.

Onthoud dat het oorspronkelijke project transport was Auto’s Op elektrische platforms glijdt hij met een snelheid van 250 km / u. Het was een kwestie van elektrische shuttles met een capaciteit van 8 tot 16 personen. Saai eindigde uiteindelijk met een meer basale oplossing om aan de slag te gaan, die slechts een vloot van Tesla In zijn tunnel is hij uitgerust met geleiderollen die aan weerszijden van de voorwielen worden ingezet.

Minder snelheid en minder transmissiecapaciteit dan verwacht

Het gedeelte, dat in juni in Las Vegas in gebruik wordt genomen, is 2,7 kilometer lang en omvat drie stations. Een vloot van 62 Tesla-auto’s met chauffeur zal als een nachtclub in deze verlichte tunnel 56 km / u rijden. Klanten kunnen een vlucht boeken via A. Verzoek mobiele telefoon. Volgens The Boring Company kun je met deze service in twee minuten in plaats van 45 minuten door het Las Vegas Convention Center toeren. Het bedrijf kondigde aan 4.400 passagiers per uur te kunnen vervoeren, maar volgens hetzelfde TechCrunch, Regelgeving in Ding De brand zou de doorstroming beperken tot 800 tot 1.200 mensen per uur, wat veel lager zou zijn dan de traditionele buslijn (bron Jongen

READ  De staking in de Amerikaanse autosector breidde zich uit naar Stellantis en General Motors

Veel ophef over het feit dat je uiteindelijk niet veel hebt? Het zou te vroeg zijn om nu een definitief oordeel te vellen wanneer de dienst nog niet operationeel is en het is waarschijnlijk dat deze in de loop van de tijd zal verbeteren. Maar het gebruik zou vrij snel duidelijk moeten maken of het een idee isElon Musk Het is gerelateerd of niet.

The Boring Company voor het tunnelen onder Las Vegas

Artikel door Mark Zvaney14/03/2019

Het bedrijf dat Elon Musk heeft opgericht, is zojuist uitgekozen om een ​​tunnel te bouwen die het Las Vegas Convention Center bedient en dat privé wordt gehost Consumer Electronics Show​ Het transmissiesysteem is gepland om in werking te treden op CES 2021.

Las Vegas (VS) lijkt een van de eerste Amerikaanse steden te zijn die profiteert van het tunneltransportsysteem dat is ontworpen door The Boring Company. De Las Vegas-conventie en bezoekersautoriteit (LVCVA), een overheidsinstantie met als missie het toerisme in Las Vegas te ontwikkelen, heeft zojuist gegeven schieten Groen voor het door Elon Musk voorgestelde project om een ​​transmissietunnel te graven met onafhankelijke elektrische shuttles die het congrescentrum van de stad bedienen.

Het Las Vegas Convention Center herbergt onder andere de beroemde Consumer Electronics Show (deze). Locatie is een enorm onderwerp vernieuwing En breid meer dan 80 hectare uit. Een van de beste, de tentoonstellingszalen op 3,2 kilometer, de appel van de LVCVA voor het transport van het opvangcentrum en het miljoen bezoekers van het congrescentrum elk jaar.

Ongeveer 11.000 passagiers per uur

Het voorstel van Boring omvat een rij van zeven stations om verschillende gebouwen te bedienen. De capaciteit van het transportsysteem zal 11.000 passagiers per uur bedragen. Er zijn geen details verstrekt over het type voertuig dat moet worden gebruikt. Bij het indienen Test tunnel Ik groef uit een stoel SpaceXIn Hawthorne, Californië, onthulde Elon Musk een nieuw stuursysteem waarmee elke zelfrijdende auto zich daarheen kan verplaatsen. Dit is een paar stuurrollen die aan weerszijden van de voorwielen zijn uitgespreid. Onafhankelijke shuttles op basis van Tesla Model X Wie gaat er met het openbaar vervoer. Deze optie kan worden geselecteerd voor de Las Vegas-tunnel.

READ  MBF Aluminium Foundry onder gedwongen liquidatie brengen

In haar persbericht, LVCVA Getoond De kosten van deze transportinfrastructuur worden geschat tussen 35 en 55 miljoen dollar. Het zal naar verwachting in januari 2021 op CES in gebruik worden genomen. Als het systeem zijn waarde bewijst, is het de bedoeling om onder de stad uit te breiden met hotels op de Las Vegas Boulevard en McCarran International Airport, evenals het Las Vegas-stadion. The Boring Company zal nu zijn ontwerp- en bouwplannen afronden. Bouw Met het oog op het verkrijgen van hun definitieve goedkeuring door de LVCVA in juni. Zoals gewoonlijk was Elon Musk erg optimistisch over de tijdlijn voor het voltooien van het project. Zeker TwitterHij zegt dat hij hoopt dat de tunnel tegen het einde van het jaar operationeel zal worden.

U zult ook geïnteresseerd zijn

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?