Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stromae annuleerde 15 concerten en praat over zijn gezondheid

Stromae annuleerde 15 concerten en praat over zijn gezondheid

Mark Piasecki/WireImage PARIJS, FRANKRIJK – FEBRUARI 10: Stromae treedt op op het podium tijdens de 38e “Les Victoires De La Musique” Awards in La Seine Musicale op 10 februari 2023 in Parijs, Frankrijk. (Foto door Mark Piasecki/WireImage)

Mark Piasecki/WireImage

Stromae hier tijdens zijn optreden in het Victoires De La Musique Theater in La Seine Musicale, op 10 februari 2023 in Parijs

Muziek – Hij zal in ieder geval eind mei geen concert geven. Na een eerste reeks slecht nieuws meldt zanger Stromae dinsdag 4 april dat al zijn concerten tot eind mei zijn afgelast, een vijftiental data in Frankrijk, België, Duitsland of Italië.

Ik moet me neerleggen bij het feit dat mijn gezondheid het me helaas niet toelaat om u op dit moment te blijven zien. Belg Paul Van Haver legt uit over zijn echte naam. Het is met grote spijt en diepe droefheid dat ik dit nieuws met jullie deel, maar ik moet luisteren naar mijn beperkingen. »

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De 38-jarige Brusselaar, die erg populair is in Frankrijk, is momenteel op Europese tournee om zijn album te promoten. veelheideen jaar geleden uitgebracht. Een auteurschap met een opvallend sterke titel Helwelke hoogtepunten zelfmoordgedachten Na een lange pauze veroorzaakt door uitputting toen hij concerten koppelde voor zijn inwijdingsalbum, vierkantswortel (2013), keert Stromae in 2022 terug op het podium.

Onder de Franstalige artiesten die de meeste muziek ter wereld verkopen, schitterde hij in februari ook bij de Victoires de la Musique Awards in Frankrijk. veelheid Hij werd daar gekroond tot Beste Album en zichzelf tot Artiest van het Jaar.

READ  Joey en Jed Hallyday op vakantie in St. Barth met een ander meisje Foto prop

Maar in maart had Stromae al drie afspraken in Elzas-Lotharingen moeten annuleren, en daarna nog drie in Nantes. Toen verklaarde Auguri Productions “ Gezondheidsstatus van de artiest zonder verdere details te geven of uitstel aan te bieden aan fans die hun ticket hebben gekocht.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Wanneer kan Stromae terugkeren op het podium? Niets minder zeker. ” Omringd door mijn familie moet ik de tijd nemen om concerten te hervatten wanneer ik kan zegt een vertaler enorm. Tot nu toe zijn de volgende niet-geannuleerde data gepland in het 12th Palace in Brussel, zijn geboorteplaats, op 1, 2 en 3 juni. Voordat de concertreeksen van deze megatour lopen tot en met december 2023.

Ik hoop u zo snel mogelijk meer positief nieuws te kunnen melden. Ik kan niet wachten om je weer te zien om deze tour af te sluiten, omringd door de bands die me al die jaren hebben gedragen en begeleid. Stromae concludeert. ” zorg goed voor jezelf. »

Zie ook op Huffpost :