Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stefan Henon is niet langer vrijgezel!  Ontdek welke actrice uit de serie viel, vertaler Jean-Paul Bohir …

Stefan Henon is niet langer vrijgezel! Ontdek welke actrice uit de serie viel, vertaler Jean-Paul Bohir …

Afgelopen januari beantwoordde Stefan Henon direct veel vragen van fans van Plus belle la vie tijdens een door hem georganiseerde bijeenkomst Vrijetijds-tv. De mogelijkheid voor de 54-jarige acteur om over zijn emotionele toestand te praten is bijna gelijk aan die van zijn personage, Jean-Paul Buhier.

“Ik ben net gescheiden (hij was getrouwd met Isabel, de moeder van zijn twee zonen die hij ontmoette op de sets van PBLV). Mijn leven volgt volledig de fantasie of fantasie die mijn leven volgt (zijn personage scheidde van Samia na haar ontrouw, noot van de redacteur ),” Verlaten door de persoon die in de aflevering wordt gezien, VN Foto Waarom? van perfecte misdaden. Het hangt af van de tijd dat ik een Bohr-gelijkenis heb, wat nogal verrassend is. Mijn verbeelding en mijn persoonlijke leven overlappen elkaar vaak.”. Hij ging verder met te zeggen: “Het is waar, het is heel ingewikkeld, maar het is klaar. Ik ben niet in het ergste geval. Ik kan vrij gemakkelijk navigeren. Het is gelukt. Het gaat heel goed met mijn ex, dus het is in orde. Je weet alles. Ik zei alles, ik ben blij”, Ik gaf op.

Maar hoe zit het een paar maanden later? Volgens informatie van onze collega’s van Hier, de acteur en regisseur verliet de vrijgezellenmarkt. Sterker nog, een paar maanden geleden bleef haar hart kloppen voor een actrice die goed bekend is bij fans van de toonaangevende tv-series Frankrijk 3. De gelukkige winnaar is gebeld Sasha Tarantovich, die Irina Kovalev . speeltDochter van de verdomde Pavel (Laurent Heineken).

READ  Miley Cyrus is een prachtig bruidsmeisje op de bruiloft van haar moeder

Omdat de serie het privéleven van voormalig klasgenoot Fabian Karat lijkt te volgen, is haar fictieve personage verliefd geworden op de mooie Oekraïense kapitein. Irina zou met Jean-Paul trouwen, maar hij kreeg de verkeerde naam… door hem te verwarren met de naam Lea Nebot. Een grote fout zal een einde maken aan hun vakbond!

Zie ook: Donia Cousins ​​poseert topless met ex-Plus-collega belle la vie

Bewerken