Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield Outpost: Hoe bouw je je eigen basis en neem je personeel aan?

Starfield Outpost: Hoe bouw je je eigen basis en neem je personeel aan?

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Als uw droomhuis een goede investering is voor een geweldige en nuttige plek in Starfield, maar geen prioriteit heeft, dan mogen de buitenposten niet worden verwaarloosd. Het geeft je niet alleen een snel strategisch reispunt, maar je kunt er ook veel geld mee verdienen als je het goed gebruikt.

Hoe creëer je je eigen buitenpost?

 • Basis benodigdheden : Sluit je aan bij Constellation aan het begin van het hoofdverhaal en praat met Vasco.

Terwijl je de verschillende planeten verkent, kom je al bestaande buitenposten tegen die niet van jou zijn. Je kunt het gebruiken als een snel reispunt, maar het beste wat je kunt doen is je eigen basis bouwen. De banen zijn niet zo geavanceerd als bijvoorbeeld bij Satisfying, maar je kunt nog steeds veel dingen beheren: werkbanken plaatsen, energie opwekken, een verdedigingssysteem creëren of zelfs hulpbronnen oogsten met behulp van machines.

 • Wanneer u een plaats vindt om uw basis te plaatsen (zie de paragraaf “Waar is de beste plaats om uw buitenpost te plaatsen”), hoeft u alleen maarOpen uw scanner Met F (pc) of LB (Xbox),
 • Druk hiervoor in de scanmodus op R (PC) of X (Xbox). Zet een baken,
 • U kunt nu schakelen tussen de verschillende tabbladen van het bestand status van het gebouw om uw eerste woningen te bouwen,
 • Als je het interieur wilt decoreren, moet je de bouwmodus verlaten, het gebouw betreden en het vervolgens weer openen.
 • De verschillende modules zijn eenvoudig met elkaar te combineren,
 • Let op, sommige hebben energie nodig om te kunnen functioneren: je moet daar dan in voorzien door bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak te plaatsen.
READ  GTA: The Trilogy - The Definitive Edition 1.03 update vol verbeteringen en fixes gepost

Waar kunt u uw buitenpost het beste plaatsen?

Je kunt vrijwel elke planeet kiezen, op een vlakke ondergrond landen (het werkt bijvoorbeeld niet op water) en daar je basis planten. Het gaat nog steeds om het gaan naar een planeet met grote hulpbronnen om te exploiteren.

Op je schip kun je de planeet scannen voordat je erop landt. Aan de linkerkant van uw scherm vindt u alle benodigde informatie en waar u prioriteit aan wilt geven zijn de volgende voorwaarden:

 • Geen extreem weer (extreme kou, droogte, stormen, enz.),
 • Nuttige hulpbronnen om te exploiteren (om te beginnen is het noodzakelijk om bijvoorbeeld aluminium te gebruiken omdat dit onderdeel in veel constructies vereist is),
 • Goed klimaat: een planeet met water en voldoende zuurstof,

Noteer de locatie van uw buitenpost

Onthoud de planeet waarop je je buitenpost hebt geplaatst en het bijbehorende systeem, zodat je deze gemakkelijk kunt vinden als je wilt terugkeren. Als alternatief kunt u, door de sterrenkaart te openen, zo ver mogelijk uitzoomen en uw muis over elk systeem/sterrenstelsel bewegen om te zien of er een buitenpost is (de teller verschijnt aan de linkerkant, in de lijst).

Hoe werknemers inhuren?

Er moet vooral gebouwd worden Bemanningscompartiment in uw buitenpost, anders kunt u daar geen personeel aannemen. Open het bouwmenu met je scanner en onder het tabblad Diversen vind je het bemanningscompartiment. Het beste is om hem binnen te zetten (het lijkt op een bureau). Hiermee kunt u werknemers toewijzen aan uw buitenpost.

Hierdoor kun je nu je buitenpost zien in het Bemanningsmenu (Hoofdmenu > Scheepsmenu linksonder > Bemanning). Klik op een lid van je bemanning en wijs hem toe aan de buitenpost van je keuze.

READ  Consommatie. Pourquoi les écouteurs disparaissent des boîtes des nouveaux smartphones

Zo kunt u nieuwe leden werven:

 1. In New Atlantis zal de ingenieur voor je schip je vertellen dat je naar de “Viewport” moet gaan om personeel te rekruteren.
 2. Ga de helling af en houd altijd links aan om het grote gebouw te zien genaamd “Weergavevenster“,
 3. Het is eigenlijk een bar waar een aantal interessante NPC’s je missies kunnen aanbieden of gerekruteerd kunnen worden.
 4. Ontdek NPC’s met een echte naam en niet degenen met het woord ‘Citizen’ boven hun hoofd,
 5. Als je met ze praat, zie je rechtsboven hun vaardigheden en heb je de mogelijkheid om ze te rekruteren.

Voor meer

Als het bouwen van buitenposten een activiteit is die je erg spannend en nuttig vindt, houd er dan rekening mee dat er veel van dergelijke activiteiten zijn vaardigheden In uw talentenboom zou u geïnteresseerd moeten zijn.

 • Buitenpostbeheer (tabblad Sociaal): Op niveau 4 vermindert deze vaardigheid de middelen die nodig zijn om eenheden te bouwen met 50%,
 • Methodologie (tabblad Wetenschap): Om de middelen die nodig zijn voor het onderzoeken en formuleren van items te verminderen,
 • Locatietechniek (tabblad Wetenschap): Om meer vrachtschepen te plaatsen, meer personeel aan te nemen, enz.
 • Planetary Habitat (tabblad Wetenschap): Bouw overal, zelfs in extreme omstandigheden