Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Academy: Zazie “Does a Simple Thing” Louis zit in de problemen voor hem. Hun duo verandert in een nachtmerrie

Star Academy: Zazie “Does a Simple Thing” Louis zit in de problemen voor hem. Hun duo verandert in een nachtmerrie

De nieuwe aflevering van ster Academie Deze zaterdagavonduitzending bewijst maar weer eens dat de acht nog in de race zijnde scholieren weten hoe ze een show moeten neerzetten! Vier van hen waren helaas kandidaat in de week na evaluaties die hun docenten teleurstellend vonden. Het zijn Tiana, Anisha, Stan en Julian. En net als voorheen zouden ze aan het eind van de avond het avontuur verlaten. Een van hun kameraden zal worden gered door het publiek, terwijl de andere zal worden geëlimineerd door de andere academici.

Tijdens de avond krijgen de studenten de kans om hun talenten op het podium te laten zien. Sommigen hebben zelfs de mogelijkheid om een ​​nummer uit te voeren met bevestigde artiesten. Kendji Girac maakte een mix van zijn geweldige bijnamen. Zanger Zazi was aanwezig om te zingen Ik ben een man. M. Pokura, Taek, pop-rockband Feu! De reis werd ook gemaakt door Chatterton, Dadgo, Patrick Fury en Amal Bent.

Lewis kreeg de bal aan het rollen door hem op te eten Ik ben een man met Zizi. Maar niet alles liep zoals gepland tijdens dit duo. Allereerst werden kleine problemen met geluid en nauwkeurigheid live uitgenodigd. Een detail dat de kijkers op Twitter niet is ontsnapt.

Ik vond de start van het duo Louis Zazi geweldig, maar uiteindelijk ging het naar Peanuts”, een teleurstellend optreden van Louis op Zazie Tube. Het was een beetje mis en de microfoonproblemen hielpen niet… Aan de andere kant een heel mooi schilderij van yanismarshall “,” Zazi zong erg slecht op Star Academy en Lewis Academy ook er is een probleem met de microfoon “,” Ik ben aan het plassen, sorry. Ik hield helemaal niet van het optreden van Louis en Zazi. Het voelde alsof ze vals zongen. Vooral toen ze in de triple omhoog gingen. #star Academie“We hebben vooral kunnen lezen.

READ  Kate Middletons gephotoshopte fotoschandaal: een lid van de koninklijke familie bespot haar publiekelijk