Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Star Academy”: “Wat is faryngitis” … Leah’s bulten zijn de vreugde van het dagelijks leven

“Star Academy”: “Wat is faryngitis” … Leah’s bulten zijn de vreugde van het dagelijks leven

Vijfde per dag vanaf de eerste week van seizoen 10, nu al uitgeput tussen de dertien kandidaten ” ster Academie “. Het is gemakkelijk om daar te huilen, want lessen en repetities volgen elkaar op in het kasteel van Vives-Eaux in Dammarie-les-Lys (Seine-et-Marne). Terwijl de samenvatting van een nieuwe dag begint, is hier Enola, gewikkeld in een handdoek, bezorgd over haar zere keel, bang voor faryngitis.

“Wat is faryngitis? Vraagt ​​Leah vriendelijk. ja, zeker een van de sterren van een show waarvan de productie lijkt, en die hem zo veel in de selectie van sequenties plaatst, denkt het dagelijks leven te ontroeren. Zeker door deze kleine projecties die de natuur kunnen ontwapenen.

“Ik, ik zal Beyoncé zijn, en de anderen, zij zullen de anderen zijn…”

“Zolang hij me niet vraagt ​​om het varken te spelen, is dat prima,” zei ze na haar toneelles, waar ze actiever was dan voorheen, en van de broek die ze draagt ​​die haar “kleine vormen verbergt die ze niet leuk vond voorheen,” en nu, “Ze houdt van hen.” “. Terwijl ze met Anisha en Enola traint voor het diva-trio, durft ze hier: “Ik zal Beyoncé zijn, de anderen, zij zullen de anderen zijn… Dat is niet gemeen, het is de waarheid.”

Op sociale netwerken geven sommige internetgebruikers de absolute aanwezigheid aan. Als Léa een Parijse is – en van wat de productie ons laat zien, “niet slecht, maar saai”, zoals Louise Ataki het zong – staat ze gewoon niet in deze samenvatting van geselecteerde stukken. Zo kunnen we de verboden hoofden van de leerlingen de dansbars zien ontdekken waar ze met min of meer gratie en succes hebben gezwoegd.

READ  Harry Potter-auteur neemt het op tegen Daniel Radcliffe en Emma Watson
“Mevrouw, u zat op de verkeerde school, we gaan problemen krijgen…” De academici werden getrakteerd op een les paaldans. TF1-document

“Mevrouw, ik ging naar de verkeerde school, we gaan in de problemen komen… Ik, dansend op de paal? “Beoordeel jezelf of elkaar niet”, zegt Enola, “beoordeel jezelf niet of elkaar”, waarschuwde Claire, professor in de rechten en professionals. “De sequentie is prachtig. Stanislas spant zijn spieren en staat op met een verontrustend gemak dat zijn kameraden doet vloeken. Ze stellen zichzelf echter waarderend op.”

“Anisha, het is mijn kleine zon”

Pierre, de theaterdocent, vroeg de leerlingen om iets persoonlijks mee te nemen en te presenteren. Chris smeekt om hulp door zijn aanvraagnummer door te geven aan “Star Ac”, en legt uit dat hij zich niet wil voorstellen, omdat zijn grootvader net in het ziekenhuis is opgenomen. Slips: “Hij is sindsdien vertrokken.” En als ik dit nummer zie, zie ik mijn grootvader. »

Gevoelens worden versterkt wanneer Anisha haar gitaar presenteert, die ze uit haar koffer haalde, de eerste gitaar die ze zelf kon kopen, die ze van voren laat zien. “Het is de perfecte weergave van wie ik was en nog steeds ben, het vertegenwoordigt mijn jeugd, hoe ik gewond raakte en de wonden die ik achterliet”, legt de jonge vrouw uit Madagaskar uit, terwijl ze het instrument teruggeeft om haar beschadigde rug te onthullen.

“Binnen een week werd ik zoveel ouder en vergat ik het”, voegt ze eraan toe, terwijl ze het grote gat in de doos opmerkt. ‘Je hebt me dat deel van mij laten zien,’ ademt ze, terwijl ze haar rug intact laat. In de kamer kunnen Louis, Chris of zelfs Senzo hun tranen niet bedwingen. ‘Anisha, het is mijn kleine zon’, ontglipt de laatste.

READ  Antivax en reanimatie: Valerie Damidot protesteert tegen Estelle Denis, die haar antwoordt

“Hij is een formidabele en krachtige tegenstander.”

Tiana huilt weer, over de storm die uitbrak tijdens de dansles van Yannis – waar haar hond zichzelf op de grond riep – of zelfs toen ze haar familie belde. De kleinste scheurtjes. Moe. Ze wordt getroost door Carla. “Ze lijkt een beetje op ons kleine meisje, ze is de jongste, en we willen er voor haar zijn… als ze zich niet lekker voelt.”

Ames, die tijdens zijn bloei het risico loopt te worden gediskwalificeerd, aarzelt om het nummer te kiezen waarmee ze haar plek wil verdedigen.
Ames, die tijdens zijn bloei het risico loopt te worden gediskwalificeerd, aarzelt om het nummer te kiezen waarmee ze haar plek wil verdedigen. TF1-document

Degenen op wie de druk stijgt, die het laten zien of niet, dat zijn ze De drie geïdentificeerd die diskwalificatie riskeren, Asin, Ames en Julian. De eerste heeft “Bohemian Rhapsody” gekozen voor de koningin, de tweede heeft haar titel nog niet gekozen, maar verklaart zichzelf “Ontworpen” om de vastberadenheid te begrijpen.

“Hij is een formidabele en krachtige tegenstander”, deinst de laatste terug en toont een enigszins plotselinge onverschilligheid. Deze zaterdag staat er weer een verrassing op hen te wachten en zullen ze “We Were Beautiful” Luanne voor hen zingen. Aan het eind van de dag relaxen we met een kitten in de gangen van het kasteel…