Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Academy 2023: Evaluaties verliepen niet zoals gepland, eerdergenoemd duo…

Star Academy 2023: Evaluaties verliepen niet zoals gepland, eerdergenoemd duo…

Door Heba Simali

| Editor

Heba Simali, verbonden aan de televisieafdeling, wijdt zich aan het kleine scherm. The Voice, Koh-Lanta, Top Chef, Secret Story, Star Academy en zelfs Les Marseillais hebben geen geheimen voor haar.

Vandaag, woensdag 22 november 2023, werd tijdens het dagelijkse programma ‘Star Academy 2023’ de identiteit van het bovengenoemde duo onthuld. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de kijkers dit niet hadden verwacht. De docenten ook niet! Iedereen die veel verwachtte, werd teleurgesteld.

Star Academy 2023: Evaluaties verliepen niet zoals gepland, eerdergenoemd duo…

De rest volgt na de aankondiging

Alweer ruim drie weken geleden Sterrenacademie 2023 lijken. In het begin waren er 13 studenten – in plaats van de aanvankelijk geplande 16 – en nu zijn er nog maar 11 studenten. Tijdens de laatste twee bonussen werden zelfs twee studenten uitgesloten: Luis en Lola. Zaterdag 25 november 2023, aan het einde van een nieuwe avonduitzending op TF1, zal de derde kandidaat het kasteel van Damari-les-Les definitief moeten verlaten. Maar welke? Slechts één aanwijzing: hij behoort tot de vier genomineerden van deze week!

Axel Manna, hij ligt uit de race

In de Sterrenacademie 2023Wie woensdag zegt, zegt nominaties. Op 22 november, tijdens de dagelijkse sessie van het succesvolle programma, presenteerden de studenten die nog in de running waren zich in tweetallen voor de evaluaties, wat voor hen een mooie stap was. Slechts één leerling speelt het spel niet: Axel. En hij heeft een goede reden: hij heeft immuniteit verworven tijdens de laatste premie. Nog een groot pluspunt: afgelopen zaterdag mocht hij de repetities voor de musical The Lion King bijwonen. Ook tijdens de recensies komt Axel met de band op het podium! Parallel avontuur van de jonge zanger.

READ  Rihanna, een van de rijkste muzikanten ter wereld, sluit zich aan bij de miljardairclub

De twee genoemde zijn…

Zo proberen de overige tien studenten van Château de Dammarie-les-Lys de jury voor zich te winnen en duo-nominaties te vermijden. Op het programma: zang en dans gechoreografeerd door Malika Benjelloun, daarna een improvisatieperiode. Julian en Carla welTeleurgesteld“Michael Goldman en alle leraren, Victorine en Margot, lijken succesvol te zijn geweest in hun interpretatie van… omdat jij het bent. Mary Maud en Helena presenteerden de show op geluid Een liedje over mijn grappige leven…waardoor de faculteit gemengd achterblijft. Gabriël en Lenny zongen Jij bent mijn ander En het was een groot succes! Zet Candice en Pierre dan op hetzelfde adres als Victorine en Margot. Geconfronteerd met dit optreden was de jury verdeeld.

Ten slotte arriveert Michael Goldman voor de studenten om hen de identiteit te onthullen van de kandidaten die deze week zijn genoemd. Zowel Clara en Julien als Helena en Marie-Maude zijn het genoemde echtpaar.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging