Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Academy 2023: De drie genomineerden zijn bekend, en geen van hen is verrast na een desastreuze evaluatie

Star Academy 2023: De drie genomineerden zijn bekend, en geen van hen is verrast na een desastreuze evaluatie

Geschreven door Leanne Lazar

| Editor

Leanne Lazar is webredacteur voor de tv-afdeling van Purepeople.com. Ze weet net zoveel over de reis van Jean-Pierre Pernot op TF1 als de laatste wendingen van reality-tv-kandidaten en heeft een duidelijke voorkeur voor oprechte verhalen.

Zoals elke woensdag ging Michael Goldman naar Damary-les-Les Castle om de drie nieuwe genomineerden van deze week bekend te maken aan de Star Academy-studenten. Als een van hen niet verrast was door zijn lot, was het voor de andere twee als een koude douche.

Star Academy 2023: De drie genomineerden zijn bekend, en geen van hen is verrast na een desastreuze evaluatie

De rest volgt na de aankondiging

Er zijn er nog maar tien over in het avontuur ster Academie Na het uitschakelen van Mary Maude tijdens de laatste premie. En een van hen zal over een paar dagen het kasteel moeten verlaten. Daarom moest iedereen aan het begin van de week zijn inspanningen verdubbelen om zich beter voor te bereiden op de nieuwe beoordelingen, die dinsdag overdag werden afgenomen.

Nadat ze paren hadden gevormd, konden de studenten er alleen op vertrouwen dat ze indruk zouden maken op de faculteit over een langverwacht onderwerp. Terwijl ze zaterdagavond worden begeleid door een filharmonisch orkest bestaande uit veertig muzikanten, trakteerde regisseur Michael Goldman hen op een lichte maaltijd en evalueerde hij de klank van de piano. “Je moet technisch goed zijn, maar ook interpretatief sterk!“, waarschuwde hij hen dit weekend en legde uit dat ze de keuze zouden hebben tussen drie nummers: iemand als jij Adèle, Stelen (Luan’s versie) en Veranderen Van Jim.

READ  Is Karen Le Marchand irritant? Na de boeren weegt Matteo Delormo op zijn beurt het gedrag van de gastheer

Tweede nominatie voor Victoria

De volgende dag, woensdag 29 november, keerde Michael Goldman terug naar het kasteel om hen de resultaten te presenteren. Het zijn Victorine, Candice en Gabriel die deze keer genoemd worden en dus komende zaterdag in gevaar zijn. Helaas heeft Victorin zijn beoordeling volledig verkeerd ingeschat door de verkeerde noten in het nummer aan elkaar te rijgen Stelen Wat hij keer op keer herhaalde. Zijn nominatie, de tweede sinds het begin van de competitie, was dan ook geen verrassing voor hem.

Candace daarentegen dacht dat ze zich echt had ingespannen, maar dat was niet genoeg. Haar leraren vonden dat ze nog steeds kracht in haar stem miste en dat ze veel onnauwkeurigheid vertoonde. Op dit punt in het avontuur is het niet langer vergevingsgezind! Hetzelfde geldt voor Gabriel, voor wie dit tevens zijn tweede benoeming is, en die er tijdens deze bijzonder zware evaluaties niet in slaagde zich te onderscheiden van de massa. Beide studenten raakten gefrustreerd.

Dus Victorine, Candice en Gabriel zullen vrijdagavond op de proppen komen. De stemmen van het publiek zullen de kracht hebben om één van hen te redden en hun metgezellen zullen kiezen tussen de andere twee.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging