Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Square Enix zegt dat Final Fantasy 7 Reunion’s core Crisis “meer is dan alleen een remaster” – GameSpot

Destijds uitgebracht om de wereld van Final Fantasy 7 vorm te geven en meer specifiek om Zack’s verleden en zijn relatie met personages als Cloud, Aerith, Tifa en Sephiroth te verkennen, begint Crisis Core zeven jaar voor de gebeurtenissen in het hoofdspel. Voor deze remake, ontwikkeld met Unreal Engine 4, biedt Square Enix grafische afbeeldingen met een hogere resolutie, volledig opnieuw ontworpen filmpjes door Image Studio (voorheen Visual Works), arrangementen door componist Takeharu Ishimoto, volledig Engels/Japanse nasynchronisatie en een verbeterd vechtsysteem. Niets kan echter worden vergeleken met het gigantische werk dat is gedaan aan een revisie zoals Final Fantasy 7 Remake, laten we duidelijk zijn.

Met een indrukwekkende resolutie van 480 x 272 op de PSP, zou Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion soepel moeten draaien in 4K en 120 fps op PS5 en Xbox Series X (1080p en 60 fps op Xbox Series S na toepassing van de versiecorrectie). Op Switch wordt de game weergegeven met 720p en 30 fps. Op pc staan ​​sommige configuraties 120 FPS toe.

Merk terloops op dat Square Enix de verkoop van Final Fantasy 7 heeft bijgewerkt, wat nog steeds de best verkochte aflevering in de sage is. Het aantal dat voor het laatst werd gerapporteerd in april 2020 was 12,6 miljoen, maar de game claimt nu 13,9 miljoen verkopen op zijn verschillende platforms. Voor de duidelijkheid, dit nummer bevat geen enkele Rol Evenmin verkocht Final Fantasy 7 Remake 5 miljoen.

READ  Deze nieuwe afbeelding van James Webb geeft kippenvel!