Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spider-Man: een recordstart voor No Way Home, ongehoord sinds Star Wars 9

Spider-Man No Way Home is in de bioscoop verschenen en de cijfers zijn al stratosferisch! De Marvel-film moet eind 2021 alle records breken.

Spider-Man weeft zijn web in de Franse kassa! Volgens cijfers van Boxoffice Pro heeft Spider-Man No Way Home al 310.000 tickets verkocht, inclusief voorverkoop. Een recordaantal sinds het begin van de Covid-19 pandemie.

Ce score, arrêté à 13 heures, se hisse quasiment à la hauteur de Star Wars 9, qui avait démarré à 392 483 toeschouwers voor de jour de sa sortie en décembre 2019. vandaag. We gaan richting dag één met bijna 500.000 inzendingen.

No Way Home wordt dan voor Fast and Furious 9 (468.862) geplaatst en wordt de grootste hit in de bioscoop sinds het begin van de gezondheidscrisis. Ter vergelijking: de eerste dag van huis was 453.503 opnames. Voor de eerste aflevering van Spider-Man trok het 233.579 fans naar Weaver toen het in 2017 werd uitgebracht.

“Nu de release van Spider-Man No Way Home nadert, hebben we in de VS en Frankrijk de waarschuwingssignalen van enorm succes zich vermenigvuldigd”Julien Marcel, CEO van Boxoffice Pro en AlloCiné, en auteur van een artikel over de Covid-crisis in de bioscoopsector zegt Hollywood jaar nul (Boxoffice-versies).

Met de release van Spider-Man No Way Home om de hoek, hebben we in de VS en Frankrijk de waarschuwingssignalen van enorm succes zich vermenigvuldigd.

“Sinds vanmorgen hebben we de bevestiging van dit succes gezien op Boxoffice Live’s realtime prestatiebewakingstool. Met het potentieel van bijna een half miljoen geregistreerde inzendingen alleen al op de eerste dag, een postpandemisch record, kunnen we ons verheugen over een nieuwe fase in het herstel van de sector.”, hij voegt toe.

READ  Midden in een interview op TF1 zingt Stromae een titel van zijn nieuwe album

Fans van het Marvel Cinematic Universe hebben zelfs reikhalzend uitgekeken naar dit vervolg, gretig om de avonturen van Spider-Man in het Multiversum te ontdekken.

Merk op dat No Way Home ook de score heeft gehaald voor de laatste MCU-films die in de bioscoop zijn uitgebracht. Black Widow begon met 184.770 inzendingen, beter dan Shang-Chi en haar 98.630 fans. Wat betreft de Eternals, Marvel’s nieuwste tot nu toe, het bereikte 161.391 op de eerste dag van 3 november.

SPIDER-MAN GEEN WEG NAAR HUIS GEZIEN DOOR Tom Holland en Zendaya