Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Speler geeft $ 100.000 uit aan Diablo Immortal en kan Battleground niet meer betreden – Diablo Immortal

RascalinFaith bracht een onderhoudend, origineel, verbazingwekkend of schandalig verhaal (doorstrepen de nutteloze verwijzingen). Hij bespreekt het geval van JTisallbusiness, een speler die 100.000 dollar heeft uitgegeven aan Diablo Immortal. Hij was zelfs de eerste die het maximale resonantieniveau bereikte.

Het probleem waarmee hij wordt geconfronteerd, is dat de MMR zo hoog is dat hij nu geen slagveld kan vinden, zelfs niet als hij 48 uur achter elkaar in de rij staat.

Wat ook betekent dat hij het ritueel van ballingschap ook niet als onsterfelijke kan uitvoeren. De hele groep onsterfelijken van zijn dienaar (ongeveer 300 mensen) werd van het ritueel beroofd omdat hij dat als leider niet kon. Voordat iemand het vraagt, staat het spel hen niet toe om het leiderschap over te dragen aan een andere speler (dit probleem wordt getoond in de video).

JT heeft veel in-game geld uitgegeven om originele inhoud naar YouTube en Twitch te brengen. Hierdoor hoopt hij uiteindelijk een deel van de weddenschap terug te winnen, wat op dit moment erg moeilijk is omdat het voor hem onmogelijk is om in PvP te spelen. Sommigen zullen zeggen dat de situatie normaal is en dat het met zo’n sterk karakter (hij heeft een verhouding van 450 overwinningen tot 3 verliezen) noodzakelijkerwijs moeilijk is om een ​​tegenstander voor hem te vinden.

Van de kant van JT probeert hij mensen zoveel mogelijk over hem te laten praten, en gaat zelfs zo ver dat hij zou kunnen vragen om een ​​terugbetaling. De klantenondersteuning van zijn kant vroeg hem om een ​​bericht op de officiële forums te plaatsen zodat de ontwikkelaars aan een oplossing konden werken …

READ  LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen