Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Speel Forza Horizon 5 vooraf via Xbox Game Pass met het Premium Pack | Xbox One

Nadat u zware artillerie heeft afgevuurd, laat u losAge of Empires IV Gisteren was Xbox Game Studios niet van plan om daar te stoppen. 9 november markeert de langverwachte release Forza Horizon 5, maar wist je dat het mogelijk is om het een paar dagen eerder te spelen, zelfs als je er een abonnement op hebt? Xbox Game Pass ?

De verschillende versies van Forza Horizon 5

Net als andere games biedt de nieuwe versie van Forza Horizon drie versies, afhankelijk van of je je ervaring wilt uitbreiden of niet. Xbox Game Pass-abonnees hebben toegang tot de Standard Edition, die alleen toegang geeft tot de basisgame. Natuurlijk zal het mogelijk zijn om het apart aan te schaffen, net als de Deluxe en Premium versies.

Deluxe laat je genieten van een autopakket met 42 afgeprijsde auto’s naast het basisspel, terwijl de Premium het basisspel, de twee toekomstige uitbreidingen, het autopakket, het VIP-abonnement en het welkomstpakket omvat, maar ook vroege toegang!

Inhoud standaard editie luxe editie premium editie Veel premium extensies
Forza Horizon 5 x x x
welkomstpakket x x
passerende auto x x x
vroege toegang x x
VIP-lidmaatschap x x
aanvulling 1 x x
Toeslag 2 x x

Speel Forza Horizon 5 vooraf, zelfs met Xbox Game Pass!

Het is echter mogelijk om het “Premium Expansion Pack” zonder het basisspel aan te schaffen, wat betekent dat je bij aanschaf profiteert van de inhoud van de Premium-versie, maar zonder het basisspel. Dus door het te kopen, kun je Forza Horizon 5 vanaf 5 november spelen als je een Xbox Game Pass-abonnee bent!

Het kost € 49,99 om de eigenaar van deze set te worden, of € 44,99 als je een Xbox Game Pass-abonnee bent. Is het niet verbijsterend om je te vertellen dat het mogelijk is om volgende week al door grote delen van Mexico te touren op Xbox One en Xbox Series X | S en pc?


Koop het Forza Horizon 5 Premium-uitbreidingspakket in de Microsoft Store

READ  Pop-up gevonden Robin (bijna goed)