Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Speel en probeer deze Sony Inzone H9 gaming headset te winnen!

Als de Sony Inzone H9 (volledige naam WH-G900N) was gemaakt voor compatibiliteit met de Sony PlayStation 5 in zijn zwart-witte tinten, zou hij al zijn potentieel met pc-gaming geven, met name vanwege de virtuele ruimtelijke distributie van geluid die het biedt . Deze functie maakt zelfs gebruik van het aanpassen van weergavefilters aan de vorm van de oorflap. Deze aanpassing vereist HRTF (Head Related Transfer Function) om foto’s van uw oren te maken om specifieke profielen te identificeren en de meest realistische geluidssimulatie mogelijk te maken. De H9 beschikt ook over een effectief ruisonderdrukkingssysteem en een redelijk goede batterijduur.

Als je de helm wilt winnen de spellen Sony Inzone H9 Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande enquête in te vullen voor 30 september 2022 om middernacht. De winnaar wordt getrokken uit de juiste antwoorden. En goed nieuws, we mogen twee exemplaren weggeven. Dus nu is het aan jou!

Wedstrijd hieronder niet weergegeven? Zorg ervoor dat uw adblocker niet is geactiveerd of dat u het gebruik van cookies accepteert. U kunt deze pagina ook openen in de modus voor privé browsen.

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

READ  De hypothese van leven op Mars is opnieuw gelanceerd met deze ontdekking