Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spanje: Soldaten organiseren een loterij, waarvan de hoofdprijs … een prostituee is

eenvoudig
In Barcelona organiseerden de soldaten een loterij, waarvan de hoofdprijs … een prostituee was.

Dat blijkt uit berichten in de Catalaanse media Ara kat, soldaten van de Bruc-kazerne, in Barcelona, ​​organiseerden een loterij, die als hoofdprijs bood … om een ​​moment door te brengen met een prostituee. Het doel was geld in te zamelen voor de financiering van de eindejaarsmaaltijd, ter gelegenheid van de Purisima-festiviteiten.

Zeventig militairen namen deel aan de WhatsApp-groep, waar het idee van de loterij werd geboren. Er hing zelfs een poster met de afbeelding van de jonge vrouw aan de muur van de kantine van de kazerne.

Volgens de Catalaanse media, die toegang hadden tot het gesprek, zijn de berichten die de soldaten hebben uitgewisseld bijzonder beledigend voor een prostituee, seksistisch en beledigend.

“In het leger, zoals in elk deel van de samenleving, is er geen tolerantie voor misdaden of aanvallen op vrouwen”, reageerde het ministerie van Defensie donderdag op Twitter. Hij beweerde dat degenen die schuldig zijn aan “dit gruwelijke gedrag voor de rechter moeten worden gebracht”.

uitgeput #FFAA, zoals in cualquier ambito de la sociedad, tolerantie cero contre las ofensas o agresiones a las mujeres. Als u weet dat u waarschijnlijk een antwoord kunt geven op de rechter.

– Ministerio Defensa (defensagob) 8 december 2022

READ  Honderden toeristen zijn gestrand in Machu Picchu