Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SpaceX lijkt 1,7 miljard dollar op te halen

“Het ruimtevaartbedrijf wil tot $ 1,725 ​​miljard aan nieuw kapitaal ophalen, tegen $ 70 per aandeel, volgens een interne e-mail die vrijdag is verzonden en verkregen door CNBC”, aldus het kanaal op zijn website.

SpaceX, eigendom van Tesla-CEO Elon Musk, wil 1,7 miljard dollar ophalen, volgens informatie die zondag door de Amerikaanse zender CNBC is gepubliceerd.

“Het ruimtevaartbedrijf wil tot $ 1,725 ​​miljard aan nieuw kapitaal ophalen, tegen $ 70 per aandeel, volgens een interne e-mail die vrijdag is verzonden en is verkregen door CNBC.”Details van het kanaal staan ​​op de website. Dat zou volgens CNBC de waardering van SpaceX, dat niet openbaar wordt verhandeld, verhogen tot ongeveer $ 127 miljard.

De waardering van het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gestegen, waarbij SpaceX miljarden heeft opgehaald om het werk aan de Starship-raket en de Starlink-satelliet-internetservice te financieren.

Onafhankelijke online media-outlet The Insider meldde deze week dat SpaceX een vrouw in 2018 $ 250.000 heeft betaald om een ​​einde te maken aan een rechtszaak tegen Elon Musk wegens ongepast gedrag.

De rijkste man ter wereld beloofde de sociale netwerksite Twitter te kopen en deed eind april een bod ter waarde van 44 miljard dollar. Maar hij schortte het deze week op vanwege een vermeende onduidelijkheid over nepaccounts, terwijl hij duidelijk maakte dat het wel zo is “altijd toegewijd” om de operatie uit te voeren.

READ  Volkswagen kondigt ID.Buzz aan, de 100% elektrische multifunctionele Kombi