Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sony Interactive Entertainment en Tencent hebben groot succes bij FromSoftware – Nieuws

Sony Interactive Entertainment en Tencent hebben groot succes bij FromSoftware – Nieuws

Zoals getoond in a communicatie FromSoftware is vanmorgen gepubliceerd door de Kadokawa Corporation en heeft nieuwe aandelen van zijn kapitaal uitgegeven aan Sixjoy Hong Kong, een van de vele filialen van Tencent, en Sony Interactive Entertainment, dat de studio al goed kent door met hen samen te werken aan Demon Souls, Bloodborne en Uprooted.

Tencent/Sixjoy Hong Kong bezit nu 16,25% van de aandelen van FromSoftware, terwijl Sony Interactive Entertainment 14,09% van de studio in handen heeft. Zelfs als het onlangs is gescheiden van zijn eigen interne team dat zich toelegt op videogames en de bijbehorende licenties (we vinden ze nu bij Dragami Games), wil Kadokawa zijn videogameactiviteiten blijven ontwikkelen en zo de belangrijkste aandeelhouder van FromSoftware blijven . Met 69,66% van de aandelen.

Ter herinnering: Tencent en Sony hebben vorig jaar daadwerkelijk relaties met Kadokawa Corporation aangegaan in de vorm van een strategische alliantie op het gebied van animatie en videogames. Deze nabijheid betekent dat Tencent en Sony het best geplaatst zijn om FromSoftware samen te ontwikkelen.

Omdat het doel van dit alles niets anders is dan het versterken van de middelen voor studio Hidetaka Miyazaki, al zo prominent sinds Demon Souls, waarvan we geen idee hadden dat het in 2009 een echt genre zou voortbrengen, maar veranderde toen weer met het enorme succes van Elden Ring (16,6 miljoen in de verkoop). Met deze nieuwe release ter waarde van 36,4 miljard yen (262,5 miljoen euro) ligt de waardering van de in 1986 opgerichte studio ook rond de 885 miljoen euro.

Merk op dat de verliezer in het langlopende verhaal Bandai Namco zou kunnen zijn, aangezien het verklaarde doel van Kadokawa Corporation is dat FromSoftware zijn eigen uitgever wordt, niet alleen in Japan zoals het nu is, maar ook in de rest van de wereld. Met andere woorden, Kadokawa Corporation droomt dat bonnetjes voor dozen die afkomstig zijn van FromSoftware rechtstreeks in zijn zak terechtkomen in plaats van te worden gedeeld met een tussenpersoon (Bandai Namco in het geval van Elden Ring of Activision in Sekiro).

  • Zie ook | Van Triple A’s multi-miljoen dollar managementsoftware, FromSoftware’s darksoulisation
READ  Goed nieuws, Paris zal genieten van deze oplichterij