Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Soms ben ik te ver gegaan’: komiek Dieudonné ‘vraagt ​​vergiffenis’ aan de Joodse gemeenschap en kondigt zijn aanstaande pensionering in Kameroen aan

‘Soms ben ik te ver gegaan’: komiek Dieudonné ‘vraagt ​​vergiffenis’ aan de Joodse gemeenschap en kondigt zijn aanstaande pensionering in Kameroen aan

Een verontschuldiging die niemand had verwacht. Deze dinsdag 10 januari komt de controversiële komiek Diodeon Plaats een open brief in kolommenIsraël Journaal in het “vraag om vergiffenis” voor de Joodse gemeenschap. “Het is waar, ik ging soms over mijn grenzen en toonde ongepaste overtredingen en provocaties.”hij geeft toe.

Mijn ambitie was om iedereen aan het lachen te maken, en de Joodse gemeenschap maakt deel uit van mijn wereld,” Verklaart de persoon die meermaals is veroordeeld wegens aanzetten tot haat of het uiten van antisemitische beledigingen in zijn tekeningen en audiovisuele producties.

Lees ook:
Duo Dieudonné-Bijgaarden in Perpignan in maart 2023? De controversiële tour “gaat door”, aldus de producent

Aanstaande pensionering in Kameroen

De komiek maakt ook van de gelegenheid gebruik om het einde van zijn carrière te markeren. Mijn leeftijd en gezondheid bellen me vandaag Ik ga met pensioen in KameroenIn het land van mijn voorouders. Ik streef ernaar het podium in vrede te verlaten: in vrede met mezelf, in vrede met anderen, in wederzijds en oprecht respect.” Hij concludeert en stelt dat hij dat niet doet “Zoek geen excuus, noch een verzachtende omstandigheid, want niemand heeft als hij ziet dat hij zijn naaste kwaad heeft gedaan.”

READ  De reactie van Rima Abdelmalek dwingt respect af