Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SNCF: TGV Perpignan – Parijs duurt 9 uur om zijn bestemming te bereiken … via Marseille

De vlucht Perpignan – Parijs was op maandag 27 september geen lange rustige rivier voor TGV INOUI-passagier 6256. Marseille veranderde van koers vanwege een “storing van de apparatuur” en volgens de SNCF zouden ze rond 19:50 uur in Parijs moeten aankomen, negen uur na het verlaten van de Pyrénées-Orientales.

10:50 uur TGV INOUI 6256 vertrekt op maandag 27 september vanaf het station van Perpignan, 5 minuten te laat vanwege een “toestroom van passagiers”, Volgens SNCF. Voor passagiers van de trein naar Paris Gare de Lyon is dit slechts het begin van problemen.

Na Montpellier-Sud-de-France nam de TGV de richting van Arles en vervolgens Marseille-Saint-Charles na uitval van de apparatuur. Door een probleem ter hoogte van de as kon de TGV de snelheid van 160 km/u niet overschrijden, terwijl de spoorwegen hogesnelheidstreinen toelaten met snelheden van 320 km/u.

Ptdr Ik zou over 10 minuten in Parijs zijn, maar uiteindelijk ben ik hier in Marseille pcq la SNCF Ik besloot de bestemming van de trein te wijzigen zonder de stewardessen op de hoogte te stellen.

– loulou (lou_lopz) 27 september 2021

groot moeras Tweet insluiten Op trein 6256 richting Parijs maar gaat uiteindelijk zonder enige uitleg naar Marseille

– niet vergaan (onvergankelijk) 27 september 2021

In Marseille stappen passagiers over op TGV-treinen voordat ze naar Valence vertrekken en vervolgens Parijs – Gare de Lyon, waar ze rond 19:50 uur moeten aankomen, 4 uur na de oorspronkelijke aankomsttijd.

SNCF specificeert dat passagiers van TGV nr. 6256 aanspraak kunnen maken op 100% compensatie. op hun website.

READ  Descent into Hell voor Gregory en Stephanie, die € 4.000 schuldig zijn aan hun elektriciteitsleverancier