Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Snapchat, Discord, Spotify, Etsy zijn offline: stroomstoring bezig

Twitter lijkt zich dinsdagavond grote zorgen te maken: het sociale netwerk Snapchat zal offline zijn, en dus onbruikbaar. Er zijn een aantal apps, waarvan sommige erg populair, die momenteel zijn geblokkeerd vanwege een technisch probleem.

Snapchat, Discord, Spotify, Etsy zijn offline: stroomstoring bezig

In Frankrijk, achttien uur en dertig minuten geleden, begonnen de eerste internetgebruikers die voor een onbruikbare Snapchat stonden, het andere sociale netwerk, Twitter, te waarschuwen.

Snapchat, Discord, Spotify, Etsy zijn offline: stroomstoring bezig

Veel zeer populaire apps worden momenteel geblokkeerd

We hebben de fout kunnen reproduceren, geen verbinding kunnen maken en berichten kunnen verzenden. De situatie neemt toe en de getuigenissen zijn talrijk. Daarnaast lijken ook andere diensten zoals Spotify of Discord getroffen te zijn door de storing.

We zijn op dit moment op de hoogte van enkele problemen en zijn deze aan het bekijken! Zal je op de hoogte houden.

– Spotify-status (SpotifyStatus) 16 november 2021

De oorzaak van dit probleem weten we nog niet, zeker een congestieprobleem. Deze afgelopen wekenMeta Services (Facebook) had veel verduisteringsproblemen.

Veel Snapchat-gebruikers hebben problemen met het gebruik van de app. Wacht even, we werken aan een oplossing 🛠 In de tussentijd raden we aan om ingelogd te blijven.

– Snapchat-ondersteuning (snapchat-ondersteuning) 16 november 2021

Volgens voorlopige informatie heeft de storing te maken met Google Cloud Networking. Dat kunnen we zien De dienst is offline op de trackingpagina.

Groot incident in Google Clouds: wereldwijd: problemen met clouds https://t.co/kltXeqeYHd Samenvatting: Globaal: we hebben problemen met wolken Beschrijving: we hebben problemen met wolken 1/3

– GCP-incidenten (GCP_Incidents) 16 november 2021


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.