Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Smakeloos, smakeloos, dom”… Colin neemt het serieus op sociale netwerken

“Smakeloos, smakeloos, dom”… Colin neemt het serieus op sociale netwerken

Een Pinksterweekend en drie dagen rust, wat is een betere manier om van seizoen drie te genieten Bridgerton Kronieken Welke is net op Netflix verschenen? Tenzij je dit eerste deel al hebt bekeken, vóór de release van deel 2, verwacht op 13 juni op het platform. Daarom konden fans van de romantische serie, die ons vaak een warm tintje geeft, ontdekken hoe de vriendschap tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington, buren en jeugdvrienden, veranderde in een prachtig liefdesverhaal dat obstakels niet uit de weg gaat. Anders zou het natuurlijk niet grappig zijn. Nadat we ons een hete scène in een camper hebben gegeven, volgt What Does Part 2 of Bridgerton Kronieken ? Hebben deze eerste vier afleveringen de kijkers vooral overtuigd? Als journalisten Entertainment op afstand Ze zijn zo verdeeld dat sommigen precies dat willen ‘Klap Colin“, We zijn niet de enigen, zo blijkt uit de reacties op sociale media.

De rest staat onder deze advertentie

‘Colin, ik vind het echt ondraaglijk.’ : Deze ventilatoren Brederton Die de held van seizoen 3 haten

Sommige internetgebruikers zijn ook niet vriendelijk tegen Colin Bridgerton, de derde broer of zus van de broers en zussen die getransformeerd terugkeerden van zijn reis naar Frankrijk. Hij verandert in een serieminnaar die alle jonge meisjes charmeert. Velen van hen dromen ervan de ring om hun vinger te doen en een touw om hun nek. ‘Colin stoort me,’ Internetgebruiker heeft spijt. Dat is wat mij echt stoort. Er zijn zoveel personages die ik zou kunnen haten. Maar hoe zit het met hem? Smakeloos, smakeloos, dom en wie weet niet wat ze willen? Kort. “Het zal interessant zijn om er aandacht aan te besteden.” Hetzelfde verhaal voor een andere toeschouwer: “Het spijt me echt, ik kon geen knappe Colin Bridgerton vinden, hij lijkt op de onnozele uit Sneeuwwitje.”. Of: “Ik haat Colin Bridgerton, hij is als een kunstmatige intelligentie.”, ‘Ik wil Colin tegen de muur zetten, hij heeft me binnen twee seconden dronken gemaakt.’“,”Ik merk dat hij in zijn uitdrukkingen veel oplegt aan Colins verlangen om zich heel knap te gedragen“, “Hij ziet eruit als een wassen beeld, zijn gezicht is stijf.”, “Ik kan niet wachten om te zien wat er verder gebeurt! Colin daarentegen vind ik echt ondraaglijk of misschien heb ik gewoon iets niet begrepen…”

Bridgerton Kronieken Seizoen 3 “Absoluut verliefd op Colin Bridgerton.”

Gelukkig voor hem heeft Colin ook veel fans die hem verdedigen. “Dus, Colin, ik heb hem in seizoen één en twee niet gezien, maar nu is hij grappig en speelt hij Don Juan voor ons, het is grappig.”gewaardeerd door een fan. “Het is ongelooflijk. Ze zijn erin geslaagd om mij van Colleen en Ben te laten houden, ook al haat ik ze in het boek.”Een ander feliciteert. Het is duidelijk dat veel toeschouwers niet onverschillig bleven voor zijn charme en fysieke transformatie: “Aan de andere kant, dat is het, ik heb daar een visioen van Colin, hij is zo knap!” of “Absoluut verliefd op Colin Bridgerton” We kunnen lezen op het sociale netwerk