Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sienna Miller, de ultra-chique comeback van het Amerikaanse meisje uit de jaren 2000

Sienna Miller, de ultra-chique comeback van het Amerikaanse meisje uit de jaren 2000

Van alle hoeden van Sienna Miller is het onwaarschijnlijk dat de “It Girl”-hoed plat zal vallen. Enigszins afwezig tijdens haar laatste zwangerschap, maakte de Brits-Amerikaanse een sterke terugkeer naar de rode loper, wat haar scherpe gevoel voor stijl opnieuw bevestigde.

Sienna Miller legt haar stijl op op Wimbledon

Op dinsdag 9 juli verscheen de actrice op de tribunes van Wimbledon, aan de arm van haar kompaan Ollie Green. Elk jaar is het tennistoernooi een gelegenheid om de sterren op de tribunes te zien. Van Prins Albert tot Salma Hayek en François-Henri Pinault tot Romeo Beckham: beroemdheden uit alle lagen van de bevolking verschenen in deze editie van 2024.

De rest volgt na deze aankondiging

Bij deze gelegenheid koos Sienna Miller voor een middellange crèmekleurige jurk van Prada met stippen, terwijl de actrice haar blonde haar zorgvuldig in een knotje stijlde, waardoor haar blauwe ogen benadrukt werden. Ondanks de regen in Londen droeg ze sandalen met hoge hakken die bij haar outfit pasten. Ollie Green van zijn kant droeg een heel sober grijs pak en droeg een paraplu over zijn kameel toen hij bij de toernooistadions aankwam.

De rest volgt na deze aankondiging

Sienna Miller in Cannes: onberispelijke presentatie

Sienna Miller had een kort maar intens verblijf met haar gezin in Cannes. Om de trap op te gaan, arriveerde het 42-jarige model in een luxe jurk ontworpen door Chloe – zoals gewoonlijk – en verscheen op de rode loper met haar dochter Marlo en haar metgezel Ollie Green.

Tijdens een fotoshoot ter verdediging van “Horizon: An American Saga” in Cannes durfde de actrice de “saging”-trend aan met een jasje dat op de huid werd gedragen, een oversized wijde spijkerbroek en een frisse witte boxershort. Een gedurfde look die niet aan de ogen van modeliefhebbers ontsnapte.

De rest volgt na deze aankondiging

Een paar weken geleden verdedigde Sienna Miller niet alleen de film in Los Angeles, maar pleitte ze ook voor de terugkeer van boho chic. Een slimme mix van romantische midi-jurken, XXL-stukken en handtassen gemaakt van natuurlijke materialen. De actrice heeft haar zinnen gezet op een mand van het Parijse merk Sézane, waarmee ze regelmatig meegaat op openbare uitjes.

Sienna Miller keert terug naar de eerste rij

Tijdens het Met Gala logeerde Sienna Miller bij Chemena Kamali (artistiek directeur van Chloé) en andere muzen van het Franse modehuis. Een zeer hechte band die zij jarenlang heeft onderhouden. Het is dus geen verrassing om dit meisje afgelopen februari op de eerste rij van de Chloé-modeshow te zien, blij haar favoriete merk te steunen.

Sienna Miller droeg een leren bikerjack, witte rok en XXL-muiltjes en mixte op meesterlijke wijze rock en elegantie. Deze onberispelijke prestatie werd herhaald tijdens een wandeling door de straten van Parijs op 28 februari, met de trouwe Cézanne-mand in de hand.