Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gladiator 2, het vervolg op de legendarische saga van Ridley Scott, is onthuld in een epische trailer.

Gladiator 2, het vervolg op de legendarische saga van Ridley Scott, is onthuld in een epische trailer.

De film, met in de hoofdrollen Paul Mescal, Pedro Pascal en Denzel Washington, zal op 13 november in Frankrijk in de bioscopen verschijnen. Hij staat nog steeds met Ridley Scott achter de camera.

gepubliceerd

updaten


Leestijd: 1 minuut

"Gladiator 2"De film, met acteur Paul Mescal in de hoofdrol, zal op 13 november in Frankrijk in de bioscopen verschijnen.  (Paramount-foto's / YouTube)

Het is een van de meest verwachte films van het jaar. De eerste trailer voor gladiator 2, Vanaf 13 november in de bioscoop Het werd op dinsdag 9 juli onthuld door Paramount Studios, in een video van minder dan 3 minuten die op sociale netwerken en op YouTube werd geplaatst. Ridley Scott, de regisseur van de eerste film, staat opnieuw achter de camera in het tweede deel van de legendarische saga uit 2000. Russell Crowe, die de beroemde rol vertolkte van Maximus, de gevallen Romeinse generaal die gladiator werd, zal dat niet doen. aanwezig zijn, en Joaquin Phoenix, de commodore die… nooit zal vergeten. een taak Gladiator 2 Het speelt zich nog steeds af in het oude Rome, maar enkele jaren na de plot van de eerste film.

De speelfilm concentreert zich op de avonturen van Lucius, de zoon van Maximus, die gespeeld wordt door de jonge Ierse acteur Paul Mescal, die voor zijn rol in 2023 genomineerd werd voor de Academy Award voor Beste Acteur. Na de zon. Hij wordt vergezeld door de sterren Pedro Pascal (Narcos, de Mandalorian, de laatste van ons…) in de rol van een Romeinse generaal, en Denzel Washington. Actrice Connie Nielsen neemt de rol van Lucilla op zich.

READ  Grote gezinnen: Diana Blois verstoort de bonussen en ontwikkeling van haar familie

De trailer leidde onmiddellijk tot reacties van fans op sociale media, met verbluffende beelden van veldslagen in het Colosseum en weelderige locaties. Muziekselectie, track van Kanye West en Jay-Z (Er is geen kerk in de woestijn) Aan de andere kant wekte het onbegrip bij veel internetgebruikers, die liever de partituur van Hans Zimmer nog een keer hadden gehoord, zoals in de eerste film.

GladiatorDe film, die 24 jaar geleden werd uitgebracht, was een enorm kritisch en commercieel succes, waardoor Russell Crowe en Joaquin Phoenix een mondiale superster werden. De speelfilm won vijf Academy Awards, waaronder die voor Beste Acteur voor Crowe en Beste Film.