Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Shocked’, zangeres Britney Spears vraagt ​​justitie in Californië om voogdij op te heffen

tegen zichzelf zeggen “Neergeslagen – Depressief” En de “Geschokt”Zangeres Britney Spears heeft woensdag 23 juni de rechtbank in Los Angeles gevraagd de voogdij op te heffen waar ze sinds 2008 onder staat als gevolg van psychische stoornissen, waardoor ze een groot deel van haar zelfstandigheid wordt ontnomen.

“Ik wil gewoon mijn leven terug, het is dertien jaar geleden en dat is genoeg”De popster die het woord voerde, schoot op zijn snelle verzoek tijdens een online hoorzitting. Britney Spears sprak meer dan twintig minuten zonder onderbreking, met een zeer snelle stroom en een opeenvolging van argumenten om rechter Brenda Penny te vragen deze gerechtelijke procedure op te heffen die, in haar woorden, “Het doet meer kwaad dan goed”.

luister ook Britney Spears, een tragisch lot onder de ogen van de camera’s

“Ik vind deze onoplettendheid echt beledigend.”Ze zei. “Ik vertelde de wereld dat ik gelukkig was en dat het goed met me ging” Meer “Ik ben geschokt”De 39-jarige artiest toegevoegd. “Ik ben niet blij, ik kan niet slapen. Ik ben zo boos”Ik stond erop, bevestigde affirm “Elke dag huilen”.

ik kom in de hel

Britney Spears bij de filmpremière

Britney Spears werd in 2008 onder voogdij geplaatst, toen ze in de hel was afgedaald. De voorwaarden zijn zeer strikt en stellen dat beslissingen over haar met name worden genomen door haar vader, Jamie Spears, met wie ze een lange en moeilijke relatie heeft gehad.

Deze regelingen zijn de afgelopen jaren fel betwist en de advocaat van Britney Spears heeft onlangs de rechtbank gevraagd om Jamie Spears te vervangen door de professionele curator die momenteel haar zaak samen met haar vader beheert. De zanger bekritiseerde woensdag ook de positie van zijn familie, waaronder zijn vader, over deze kwestie. “Mijn familie heeft helemaal niets gedaan”, bevestigd.

READ  De tegenaanval van de advocaat van de acteur
Lees ook “Britney Spears inlijsten” op Amazon Prime Video: een wereldster onder de voogdij

Haar door de rechtbank aangestelde advocaat, Samuel Ingham, had eerder in de rechtbank beweerd dat de zangeres dat had gedaan. “Angst voor zijn vader” Maar dit is de eerste keer dat ze zulke gewelddadige uitspraken in het openbaar doet. In een korte verklaring die in de rechtbank werd voorgelezen, zei Jamie Spears van wel Het spijt me haar zo te zien lijden. Hij bevestigde dat hij liefheeft ” Veel “ zijn dochter.

Hoewel hij soms op sociale netwerken zit om contact te houden met zijn fans, heeft de ster tot nu toe afgezien van het publiekelijk bespreken van zijn voogdij of zijn moeilijke relatie met zijn vader. Ze zei woensdag tegen de rechter dat ze niet wist dat ze het recht had om opheffing van de maatregel te vragen.

lange strijd

volgens Aangehaalde gerechtelijke documenten The New York TimesBritney Spears heeft zich echter herhaaldelijk uitgesproken tegen de voorwaarden van het voogdijsysteem. “Ze zei dat ze voelde dat voogdij een onderdrukkende manier was geworden om haar onder controle te houden.”, schreef de forensisch onderzoeker die verantwoordelijk is voor de zaak in een rapport uit 2016.

Volgens het rapport van het dagblad heeft Britney Spears de rechercheur verteld dat ze dit voogdijsysteem zo snel mogelijk wil beëindigen. “Ze heeft wat” Ik ben het zat om het te gebruiken Ze zegt dat zij degene is die werkt en geld brengt, maar ze betaalt iedereen om haar heen., gaat het document verder.

READ  VERWACHT DE PRIX DES ANEMONES RACE
Lees ook Waarom fans Britney Spears willen “bevrijden”

De The New York Times Zorgt er bijvoorbeeld voor dat de zangeres onder dit toezicht niet alleen haar eigen juridische kosten moet betalen, maar ook de honoraria van de zeer hoge voogden, die haar vorderingen voor de rechtbank betwisten

Al deze controverse heeft er alleen maar toe geleid dat de #FreeBritney (#LibérezBritney in het Frans) campagne, die op straat en op sociale media werd georganiseerd door sommige fans, nieuw leven werd ingeblazen, ervan overtuigd dat de zangeres tegen haar wil onder toezicht blijft en versleutelde oproepen verstuurt op haar Instagram-account . Woensdag waren tientallen van hen aanwezig in de rechtszaal om hun steun te betuigen aan hun idool.

De wereld met AFP