Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Seven to Eight – “Is ze niet overdreven arrogant?”  : De toespraak van Laetitia Casta maakte internetgebruikers van streek

Seven to Eight – “Is ze niet overdreven arrogant?” : De toespraak van Laetitia Casta maakte internetgebruikers van streek

Laetitia Casta was Huit’s septembergast van de week.

Zijn woorden waren niet goed. De 45-jarige actrice Laetitia Casta Hij was de gast van de week in het programma Sept à Huit, op TF1, op zondag 1 oktober. Na een melding van Lina’s verdwijning en daarna tijdens de operatie om slangen te zoeken in Bangkok, ontdekken we het interview met de actrice via… Audrey Crespo Mara. Ze werd uitgenodigd om haar nieuwste filmrol in de film “Le Consentement” te promoten en kwam haar verhaal en haar ervaringen met mannen in de professionele wereld vertellen, en legde zo uit hoe ze zich als vrouw in deze omgeving kon vestigen.

Laetitia Casta was zelfs een van degenen die een negatieve ervaring hadden met… Harvey Weinstein. Op vijftienjarige leeftijd kwam ze in de modewereld al in aanraking met het gedrag van “roofdieren”. Maar volgens haar werd ze er al lang voordat ze er in haar professionele leven mee te maken kreeg, in haar dagelijkse leven mee geconfronteerd, al vanaf haar twaalfde. “Ik wist gevaar te herkennen, omdat ik dat tijdens mijn opleiding heb geleerd. Ik kreeg te horen dat ik voorzichtig moest zijn, en dat was eerlijk of oneerlijk”, legt de actrice uit. Ze praat verder over dit onderwerp en legt uit dat ze voor zichzelf kon gelden als ze met gedrag buiten het professionele kader te maken kreeg. “Ik kon hem glimlachend zeggen: ‘Nee, eigenlijk.’ En ik liep altijd de voordeur uit omdat ik niet bang was om iets te verliezen. Ik heb nooit een carrière willen hebben die kosteloos was.”

READ  Frankrijk heeft ongelooflijk veel talent

Minuut Harry Russellmack

Vervelende woorden

“Ik heb zo’n persoonlijkheid”, zegt Letizia Casta glimlachend. “Ik heb mensen ontmoet die vreemd gedrag vertoonden. Ik zei tegen hen: ‘Je bent vreemd, dat is alles.'” Ik vervolgde mijn weg.” Als Audrey Crespo Mara de ervaring van de actrice met Harvey Weinstein bespreekt, legt ze uit dat hij haar vragen stelde over haar privéleven en dat ze simpelweg een foto van haar man en foto’s van haar kinderen liet zien. Ze lacht als ze herinnert zich deze anekdote: “Het was geregeld (…) Ik ben, ik ben duidelijk Extreem. Het zit iets in mijn genen waardoor ik altijd kan herstellen als ik met complexe situaties te maken krijg, maar dat is niet zo. Het is niet aan iedereen gegeven.” Vervolgens keert hij terug naar ‘Le Consentement’, dat de invloed en manipulatie van roofdieren oproept.

Netizens waren niet overtuigd door de woorden van de actrice, en velen waren boos op haar toespraak. Ze beschouwen zijn woorden als overweldigend voor de slachtoffers, wat betekent dat ze schuldig zijn als ze zich niet verzoenen met hun misbruiker. Sommigen hebben haar omschreven als een ‘lesgeefster’.

video. Deze inhoud kan u ook interesseren

READ  Een ticket ter waarde van 220 miljoen euro goedgekeurd in Frankrijk