Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Scooterrace, autoshow, kermis… Wat doe je deze zondag in Toulouse?

Op zondag hebben we een heleboel excursies te doen in Toulouse. (© Hervé Wambre – De hemel is hier)

Meteo Frankrijk Het verwachte wisselende weer voor zondag 26 september 2021 om Toulon. In de ochtend wordt er wat regen verwacht, maar in de middag worden mooie perioden met opklaringen verwacht.

Het is niet genoeg om je ervan te weerhouden om toch uit te gaan. Profiteer dus van de prachtige wandelmogelijkheden die de Roze Stad op zondag te bieden heeft.

Uitjes voor het hele gezin

Like deze scooterrace georganiseerd op Jean Jaurie steegjes, om geld in te zamelen voor de bestrijding van kinderkanker.

Je kunt ook naar MEETT gaan om een ​​klassieke Auto-moto-galerij te ontdekken met 150 exposanten en Doop in FerrarI…op een picknick met familie of vrienden, een feestje Kermisterrein San Michele Wachten op u op de parkeerplaats op de hoogte.

Om ons volledige scala aan ideeën voor uitstapjes in Toulouse op zondag te bekijken, kunt u op de volgende link klikken:

>> Kermis, scooterraces, elektrische avond… Wat doe je dit weekend in Toulouse? <

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Acto Toulouse in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik en na registratie vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.

READ  Ontdek wat de QR-code onthult aan de mensen die hem scannen