Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rusland schort deelname aan graanexportovereenkomst Oekraïne op

Hoofd van de Krim-tak van Rossia Segodnya, Svetlana Babeva, “Hij stierf op een van de militaire oefenterreinen op de Krim, waar de schietoefeningen werden uitgevoerd” Door het Russische leger, zo maakte de redactie gisteren bekend, zonder verdere details.

Ml Babaïeva heeft vele jaren samengewerkt met de Russische staatsmedia, waaronder met name het persbureau Ria Novosti of de Sputnik Group, en heeft functies bekleed in Londen of de Verenigde Staten. Dmitry Kiselyov, die de groep leidt en wordt beschouwd als een van de pioniers van de propaganda van het land, bracht hulde aan de nagedachtenis van “De warme persoon die Rusland krachtig steunde” En van “Ik wilde onze helden steunen” in Oekraïne.

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov prees A Een veelzijdige journalist. dat ooit deel uitmaakte van een presidentiële bijeenkomst. “We werken al jaren” Peskov vertelde de Russische media. De woordvoerster van de Russische diplomatie, Maria Zakharova, of zelfs functionarissen van de Russische bezetting in Oekraïne prezen ook de herinnering aan de journalist op sociale media.

Svetlana Babeva, geboren in 1972, begon te werken in Segodnya, Rusland, kort na de controversiële hervorming waarbij de Russische staat zijn greep op het conglomeraat verstevigde. Sinds 2019 werkt ze als zijn correspondent in Simferopol, op de Krim, een schiereiland dat in 2014 door Rusland werd geannexeerd en dat tegenwoordig dient als achterbasis voor zijn offensief in Oekraïne.

READ  Covid: de nieuwe golf van Omicron in de vroege zomer van 2022, waarschuwt de Britse Wetenschappelijke Raad