Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rusland roept de Duitse ambassadeur op nadat een militair gesprek was uitgelekt

Rusland roept de Duitse ambassadeur op nadat een militair gesprek was uitgelekt

De Duitse ambassadeur in Rusland werd op maandag 4 maart ontboden op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit besluit komt nadat Russische sociale medianetwerken vermeende uitwisselingen tussen verschillende Duitse officieren over de levering van wapens aan Oekraïne hadden uitgezonden. Zaterdag had Berlijn bevestigd dat de opname echt was en dat was ook zo “voorwerp”. Vladimir Poetin zoekt “Om ons te destabiliseren, ons onzeker te maken.”Dat heeft de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius gezegd. Welke “Onderdeel van Poetins informatieoorlog”, hij voegde toe. Volg onze live-uitzending.

Gelekte geheime gesprekken tussen Duitse officieren. Russische media zonden een opname uit van hoge Duitse officieren die de levering van wapens aan Kiev bespraken om aanvallen op het Krim-schiereiland te lanceren. Op zoek naar het hoofd van de Russische staat “Om ons te destabiliseren, ons onzeker te maken.”Dat heeft de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius gezegd. Welke “Onderdeel van Poetins informatieoorlog”hij voegde toe.

“We wachten op de Amerikaanse oplossing.” Door het aanhoudende verbod in de Verenigde Staten op een hulpprogramma van 60 miljard dollar (55,3 miljard euro) wordt Kiev geconfronteerd met een munitietekort.“We wachten op voorraden die voor ons van levensbelang zijn.”De Oekraïense president hield vol. “Rusland heeft sinds begin februari vijftien militaire vliegtuigen verlorenhij voegde toe. “Hoe meer kansen we hebben om Russische vliegtuigen neer te halen, hoe meer Oekraïense levens we zullen redden.”

READ  China heeft met succes zijn eerste bemande missie naar het Tiangong-ruimtestation gelanceerd