Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rusland heeft het “energieterrorisme” hervat nu de winter in aantocht is, veroordeelt Kiev

Rusland heeft het “energieterrorisme” hervat nu de winter in aantocht is, veroordeelt Kiev

Rusland begint opnieuw “Energieterrorisme” Nu de winter in aantocht is, heeft de Oekraïense premier Denis Shmygal de situatie op vrijdag 22 september aan de kaak gesteld. “We zien het door de vernietiging van de infrastructuur.” Energie en “Eerste slagen” Tegen elektrische palen “de laatste twee weken”, Het is om uit te leggen. SVolg onze live-uitzending.

Volodimir Zelenski in Canada. De Oekraïense president bezoekt Ottawa Waar hij een toespraak moet houden voor het Parlement. Bij zijn aankomst op donderdag verzekerde premier Justin Trudeau het Oekraïense volk “Onwrikbare steun” Uit zijn land. Canada heeft na Rusland de grootste Oekraïense gemeenschap ter wereld, met ongeveer 1,4 miljoen mensen van Oekraïense afkomst die op zijn grondgebied wonen.

Al snel werden Amerikaanse tanks aan Oekraïne geleverd. Joe Biden bevestigde donderdag dat de eerste Abrams-tanks in Oekraïne zullen aankomen “volgende week”. De Amerikaanse president maakte ook bekend dat hij een nieuwe reeks militaire hulp aan Kiev had goedgekeurd, die het Amerikaanse ministerie van Defensie (het Pentagon) schatte op ongeveer 325 miljoen dollar (305 miljoen euro).

Joe Biden wil Kiev blijven helpen. De inwoner van het Witte Huis sprak zijn vertrouwen uit door vóór voortzetting van de Amerikaanse hulp aan Oekraïne te stemmen. “Ik reken op de scherpzinnigheid van het Amerikaanse Congres. Er is geen alternatief.”Hij benadrukte dat sommige Republikeinse gekozen functionarissen zich verzetten tegen de goedkeuring van een nieuw hulppakket voor Oekraïne.

Geen raketten voor Oekraïne. De Verenigde Staten hebben een herhaald verzoek van Kiev afgewezen: de levering van ATACMS-langeafstandsraketten. Maar Joe Biden Hij sloot deze mogelijkheid in de toekomst niet uit.”Nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, Jake Sullivan, bevestigde dit.

READ  de Conseil de sécurité de l'ONU se réunit à la demande des Etats-Unis