Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

[Rumeur] Op weg naar RTX 40 Super als update?

[Rumeur] Op weg naar RTX 40 Super als update?


Zoals we je hier vertelden, zal de volgende generatie NVIDIA grafische kaart die het licht zal zien Blackwell zijn. Dit is echter niet voor morgen, omdat we het hebben over eind 2024 of zelfs 2025, al naar gelang het geval. Dit geeft het bedrijf de tijd om een ​​reeks kaarten te introduceren Verfrist. Blijkbaar is er een RTX 40 Super in de maak, maar we hebben te maken met geruchten, pincet dus!

RTX 40 Super: ongeveer één Verfrist RTX 40’s?

Uiteraard zijn de eigenschappen van de kaarten onbekend, althans niet in dit stadium. Echter, De uitval @hongxing2020 wijst erop dat drie kaarten door dit ‘dusting’-proces zullen worden beïnvloed. De Groenen zullen blijkbaar plannen hebben voor de 4080 Super en 4070 Ti Super, evenals de 4070 Super.

Ter informatie: deze Super-naam zag in eerste instantie het licht met de RTX 2000 Super die in 2019 werd geïntroduceerd toen de serie een facelift kreeg. Deze naam heeft echter alleen betrekking op niet-Ti-kaarten, terwijl we hier kunnen zien dat het betrekking heeft op de RTX 4070 Ti. Uiteraard moet hier geen rekening mee worden gehouden, omdat niets NVIDIA ervan weerhoudt uiteindelijk een dergelijke kaart aan te bieden.

advertentie

Als sommige kaarten echter minder waard zijn Hij promootdat zou de RTX 4060 zijn. Op dit moment plaatst de 8 GB geheugen plus de 128-bit rikiki-bus ze in een XX50-chip boven 60. Dit is eigenlijk de geheugenconfiguratie voor de RTX 3050 als voorbeeld. Het zou een terugkeer zijn voor RTX-compliance 3060 is uiteindelijk een goede zaak.

READ  Samsung wordt gerustgesteld door onbeperkte tijdelijke opslag in de cloud