Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Robert Hallock beantwoordt vragen over Zen 4


Tijdens een live-uitzending op donderdag 26 mei beantwoordde AMD Technical Marketing Director Robert Hallock verschillende vragen over Zen 4-processors.

Zen 4: Prestaties? PDT? RDNA2?

gedurende ComputexAMD heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om nieuwe informatie te onthullen over de volgende Zen 4-architectuur, die door de Ryzen 7000 zal worden gebruikt.

Met dubbele L2-cache en boostfrequentie van meer dan 5GHz (AMD toonde een Toneelstuk Met 16 Zen 4-kernen (tot 5,5 GHz in boost) zal toekomstige Ryzen 15% meer prestaties leveren één onderwerp Vergeleken met de 5950X (niet de 5800X3D die werd genoemd als de snelste CPU van AMD).

Er zijn echter nog veel vragen, waarvan sommige zijn opgehelderd tijdens een Hij leeft YouTube met Robert Hallock op kanalen hete apparaten En de computer wereld met een een interview door TechPowerUp.

AMD Ryzen 7000

Dus Ryzen 7000’s zijn goed bevestigd met een maximum van 16 cores, om een ​​bereik te krijgen basistelling Hoger zullen we moeten wachten op het nageslacht. Herhaal in single-core prestaties dat de cijfers waren “gouverneur“En dat we tijdens de lancering hogere frequenties zullen moeten verwachten, bovendien is de gerapporteerde prestatie op meerdere kernen (onder R23 waarschijnlijk voor een enkele kern) meer dan 40%!

Aan de TDP-kant wilde Robert Hallock er weer op terugkomen, vanwege de verwarring veroorzaakt door de TDP en PPT die door AMD worden gebruikt. De TDP is al 170W met een PPT van 230W voor de AM5 (versus 105 en 142 voor het AM4-platform).

Wat betreft de RDNA2 IGPU die is ingebouwd in IO-die per Ryzen 7000, de kenmerken zullen identiek zijn voor alle CPU’s. Deze toevoeging zal de APU-suite, die behoorlijke grafische prestaties voor videogames zou moeten bieden, niet doden, terwijl de Ryzen 7000 het enige doel heeft om het zonder GPU’s voor de monitor te kunnen doen, encryptie Video, stuurprogramma’s installeren ….

READ  Xiaomi publiceert zijn overlay op zes extra smartphones

Tijdens deze interviews werden tientallen andere vragen beantwoord, we nodigen je uit om de video te bekijken om alle antwoorden te zien.