Rin Cary Metz, Dark Bordeaux en Angers keren terug naar de overwinning

Guion “boos” tegen zijn spelers in Bordeaux

David Geon, coach van Bordeaux, op een persconferentie: “Als ik gekwetst word door de situatie? Dat is niet het woord, ik heb veel woede. Duidelijk ingehouden, koud. Ik ben boos op mijn spelers omdat ‘we niet kunnen speel een spel omdat we de risico’s kenden.'” We kunnen geen wedstrijd spelen zoals vanavond, toen alles in orde was om te winnen. De groep heeft het vanavond helemaal verpest.”

“We trekken aan veel hendels, we veranderen het systeem, we laten de concurrentie gaan, we veranderen andere spelers, we zoeken naar ze, we proberen andere animaties in te voeren, we veranderen de spits… Op dit moment is er niets aan de hand. werken.”

De resultaten van deze vermenigvuldiger

Meerdere uitzendingen eindigden de negenentwintigste dag van de Franse competitie. Rennes staat op de tweede plaats na de ruime overwinning op Metz (6-1), Angers keert terug om Brest te verslaan (1-0), Lorient en Straatsburg worden geneutraliseerd (0-0) terwijl Bordeaux op de laatste plaats blijft na opnieuw een nederlaag in Montpellier ( 0-2) ).

Bordeaux stroomt meer

De laatste keer voor de start van de 29e dag leed Girondins de Bordeaux opnieuw een nederlaag tegen Montpellier (0-2) toen ze 11 tegen 9 speelden in de volledige beurt.

Vijf minuten extra tijd

Bordella heeft nog maar vijf minuten om de gelijkmaker te pakken in deze wedstrijd tegen Montpellier, die sinds de 45e minuut werd teruggebracht tot negen.

Keer op keer omlin

Weer Omlin Salk! Dit keer grijpt Yassin Adly zijn kans, maar de Zwitserse doelman gaat ervandoor en duwt de bal naast een hoekschop.

Omelet in twee fasen

Na een goede pass bij de dichtstbijzijnde paal pakte O’Melin twee keer de bal in zijn strafschopgebied. Dat kan Bordeaux niet.

Wat een kans voor Bordeaux

Als je niet wilt, wil je niet! Adly’s scheve schot hield Omlin perfect voor de gek, maar de bal ontsnapte enkele centimeters uit de kooien van de MHSC-doelman.

Nieuwe stop omlin

De keeper van Montpellier moet aan het einde van de wedstrijd tussen Bordeaux en Montpellier nog wat doen. Omlin moet nog naar buiten komen om gevaar af te weren.

Een andere treffer werd zonder moeite genomen door Omlin

Hwang grijpt zijn kans, maar zijn poging is zeer cruciaal en maakt zich geen zorgen om Omlin die de bal probleemloos grijpt.

Het laatste kwartier in Bordeaux

Na oplopende vertragingen aan het begin van de wedstrijd, zal deze wedstrijd Bordeaux-Montellier de laatste wedstrijd met dubbele opslag zijn voor de 29e dag van Ligue 1. Er is nog een kwartier te spelen en Girondins staat ondanks het cijfermatige cijfer 2-0 achter. superioriteit. Koza en Ristic bleven in de eerste helft weg.

Angers wint

De Angevins keerden terug naar de overwinning door Brest te verslaan na zeven opeenvolgende nederlagen. De mannen van Gerald Battel wonnen hun partij tegen Brest (1-0).

Gelijkspel tussen Lorient en Straatsburg

Geen doelpunt, geen winnaar in Lorient. De Hakes en de Elzassers kwamen vanmiddag niet tot scoren.

READ  Paris Saint-Germain: Waanzin greep de fans en een vloedgolf in de arena's

Rin is een knock-out tegen Metz

De beproeving eindigde in Rennes vs. Metz. De Rennes vernederden vanmiddag hun tegenstanders (6-1). De Britten staan ​​tweede voor de confrontatie van vanavond tussen OM en Nice.

Metz redt de eer

Eer is veilig voor Metz! Mafuta scoort zijn eerste doelpunt met Garnets.

Nog een piëzot-parade

Het einde van de wedstrijd tussen Angers en Brest is spannend. Muhammed Ali Cho valt opnieuw op Bizout, die goed redde voor de jonge Anjou-spits.

Een prachtige wandeling vanuit Bizut

Bezot glipt weg uit zijn kooien om de teller te verslaan tegen de Angevins en Muhammed Ali Chu, die door Bauval werd ontslagen. Dit was een geweldige kans voor de Scoists.

Bordeaux kan dat nog steeds niet

Toen we het laatste half uur van de wedstrijd Bordeaux-Montelier ingingen, kon Girondins zich geen zorgen maken over Omlin, want Heraults speelde in de 9e minuut van de 45e.

Grote kans Lorient

Het team van Laurentis was dicht bij de opening van de score in Lorient Strasbourg. In een hoekschop van twee keerde Ouattara uit maar zijn bal ontsnapte ternauwernood aan het frame.

Costel wordt gefloten

Na een vechtpartij met een Bordeaux-fan blaast Benoit Costel op de fluitjes van Matmut Atlantic elke keer dat hij de bal aanraakt.

laatste kwartier

We spelen in het laatste kwartier van drie van de vier wedstrijden van deze multiplier voor de 29e dag van de Franse Premier League. Rennes leidt met 6-0 tegen Metz, Lorient en Straatsburg zijn terug (0-0) en Angers leidt met 1-0 tegen Brest.

Ongelooflijke foto tussen Costel en supporter

Vlak voordat hij terugkeerde naar de kleedkamer, kwam Benoit Costell oog in oog te staan ​​met een Girondin-fan. Niets gaat goed met Bordelais.

Ik ben terug in Bordeaux

Het is een laat spel. De tweede periode begon tussen Bordeaux en Montpellier.

Guirassy hattrick

Wanneer stoppen ze? Rin blijft Messines vernederen. Guirassy scoorde een hattrick met een schitterend schot van dichtbij.

Rinne’s nieuwe doelwit!

Wat een tijdperk voor Ren Bruno Genesio. Deze keer is het mijn ezel Traore die zijn naam op het scorebord heeft gezet. Britton leidt met 5-0 tegen Metz.

Rin zet haar festival voort

De Guirassy Terrier imiteert en scoort ook nog eens een dubbel. Dat zijn vier doelpunten tegen nul voor de Bretons tegen de Mesen die geen reactie hebben.

Wat een kans voor Gameiro

De voormalige Parijzenaar was dicht bij het voordeel van Straatsburg tegen Lorient. Kevin Gameiro staat alleen tegen Dreyer maar mist het doel.

Rin is echt gevaarlijk

Guirassy was niet ver van twee doelpunten verwijderd. De voormalig Amiens pakte zijn kans van ver en miste nipt de band van Caillard.

Einde van de eerste periode in Bordeaux

Deze eerste periode was te lang maar hij is gewoon afgelopen! Bordeaux en Montpellier keren terug naar de kleedkamer. De Girondins staan ​​2-0 achter, maar zijn 11 tegen 9.

READ  Marokko: Regragui's duidelijke boodschap aan mensen met een dubbele nationaliteit! - Amerikaans voetbal

Regime uitgesloten! Montpellier op 9

ongelooflijk. Ook Ristic werd na Cozza gediskwalificeerd. Monptelliérains speelt om 9 uur voor de helft.

Hier zijn we weer op de andere drie weilanden

Naarmate de eerste helft nadert in Bordeaux, stopt het opnieuw bij Lorient, Rennes en Angers.

Mara vliegt weg

De inspiratie was goed van Mara, die een flipper met een schaar probeerde, maar haar schot vloog in het frame. Bordeaux komt nog steeds niet tot scoren.

Nog zes minuten in Bordeaux

De wedstrijd was al uitgesteld. zal meer kosten. Er worden nog zes minuten gespeeld in Bordeaux.

Valere Germain moet wijken

Na de rode kaart van Nicolas Cosa moet Valere Germain plaats maken voor de Braziliaanse verdediger Thuller.

Ellis mist een penalty

Het is verschrikkelijk voor Girondin! Ellis brengt Girondin niet tot leven nadat hij zijn strafschop mist. Omlin grijpt in.

Strafschop voor Bordeaux en rode kaart voor Koza

keerpunt? Ellis daagde Omlin uit, maar Koza miste Ellis in het strafschopgebied. De scheidsrechter lanceert een strafschop en stuurt de verdediger van Montpellier weg.

En Francergio waarschuwde op zijn beurt

Nachtmerriemiddagen gaan door in Bordeaux. Na Ahmet Hodzic kreeg Girondaanse middenvelder Franciergio een gele kaart.

Ahmet Hodzic krijgt gele kaart

De Bosnische verdediger Girondin de Bordeaux kreeg na een late tackle een gele kaart.

Tien andere geweldige minuten in Bordeaux

De wedstrijd tussen Bordeaux en Montpellier werd uitgesteld nadat de rookbommen bij aanvang van de wedstrijd ontploften. Er zijn nog ongeveer tien minuten te spelen in de eerste periode van deze ontmoeting.

Rust in Lorient en Rennes

Het einde van de eerste helft tussen Lorient en Straatsburg (0-0) en Rennes en Metz (3-0).

Het is tijd in Angers

Het einde van de eerste helft in het Raymond Cuban Stadium. Angers leidt Brest (1-0).

Ook al heeft Straatsburg vanaf het begin van deze ontmoeting gedomineerd, Loriente en Llorente zijn de serieuzen in deze klap die flirten met de positie van Sellles.

Regenfestival gaat door

Na de Terrier-double was het Rennes’ andere spits Guirassy die ’s middags voor de derde keer Caillard versloeg.

Bauval verandert de straf

Sofiane Boufal huivert niet en blijft alle penalty’s die hij treft ombuigen. Angers neemt de leiding tegen Brest.

Straf voor Ange

Angevins krijgt een strafschop dankzij Capelle die het strafschopgebied betrad.

De hond staat heel dicht bij het trio

O het was geweldig! Het doelwit van Terrier vindt een geweldig luik, maar zijn doelwit wordt afgekeurd wegens buitenspel.

Mullet verlicht het dakraam Costel

Bordeaux zinkt! Mollet scoort een geweldig doelpunt en stelt Montpellier in staat om twee doelpunten naar nul te leiden.

De hond scoort al twee keer

Rin vertrok om een ​​correctie uit te voeren in de Messins. Martin Terrier scoort twee doelpunten.

Wahi verdrinkt Bordeaux

Montpellier opende dankzij Wahi de score en Bordeaux trapte weer in de val

Innocent krijgt gele kaart

De eerste gele kaart in Lorient-Straatsburg en het was Innocent die een grote fout maakte.

READ  'We hebben altijd geleerd om machines te zijn'

Prcic moet wijken

Na zijn gespierde tackle op de Monconduit eerder in de wedstrijd, moet Prcic plaatsmaken voor Ahlu.

Geweldige kans voor Brest

Ondanks de dominantie van Angevin vanaf het begin van de wedstrijd, was het Brestois die als eerste het gevaar creëerde nadat een opwelling van Chardonnet het frame van Mandrea miste.

Terriër opent registratie

Martin Terrier zet de penalty om en laat Rennes op voorsprong komen tegen Metz.

Laten we naar Bordeaux gaan

Bordeaux Montpellier werd gelanceerd na 16 minuten vertraging in de nasleep van rookbommen die het stadion vulden.

Straf voor Rin

Flavian Tait krijgt een penalty na een overtreding van Jimerson in het strafschopgebied. De hond zal voor hem zorgen.

Monconduit op de grond na een grote interventie van Prcic

Thomas Monconduit staat nog aan de grond na een slecht gecontroleerde interventie van Prcic. De middenvelder van Lorient herstelt pijnlijk.

De wedstrijd Bordeaux-Montpellier begint over tien minuten

Bordeaux-Montellier zou nu over ongeveer tien minuten moeten beginnen. Spelers keren terug naar het gras en doen een warming-up.

Een interessant begin van de wedstrijd in Rennes

De Rennes hebben de start van de wedstrijd tegen Messins die hen momenteel overschaduwt volledig in handen.

Spelers Bordeaux en Montpellier opgeroepen door scheidsrechter

De scheidsrechter van Bordeaux Montpellier riep de twee teams op om terug te keren naar de kleedkamer en de aftrap werd uitgesteld.

Eerste positie voor Straatsburg

Gameiro was dicht bij de opening van de score bij Lorient Meadow, maar de verdediging van Merlus was waakzaam.

Aftrap in drie van de vier stadions

Behalve Bordeaux-Montpellier begonnen de andere drie wedstrijden op deze 29ste dag van de Ligue 1. In Bordeaux werd de aftrap uitgesteld vanwege rookbommen.

Boeken van Bordeaux – Montpellier

Bordeaux samenstelling: Costel – Marcelo, Mensah, Akhmedodzic, Grigersen – Jelavogui, Adly, Ignatenko – Ellis, Mara, Hwang

Samenstelling van Montpellier: Oumlin – Souquet, Ristic, Cozza, Estève – Savanier, Ferri, Mollet, Chotard – Germain, Wahi

De boeken van Ange-Brest

De samenstelling van Angers: Mandria – Traore, Thomas, Doumbia, Ibos, Mendy – Capel, Bouval, Bentalb, Pereira Lage – Bahuken

Brest samenstelling: Bezot – Herel, Oronen, Chardoniet, Dufferne – Belkbla, Agumi – Honorat, del Castillo, Belali, Cardona

De boeken van Lorient – Straatsburg

Lorient compositie: Dreyer – Le Goff, Laporte, Pétrot, Mendes – Monconduit, Abergel, Laurienté, Innocent – Moffi, Koné

De samenstelling van Straatsburg: zouten – Gilbert, Djeko, Perrin, Niamse – Brisic, Lenard, Belgaard, Sissoko – Gamero, Ajurc

Boeken van Ren-Metz

Rennes samenstelling: Alemdar – Traoré, Aguerd, Omari, Meling – Bourigeaud, Tait, Santamaria, Majer – Guirassy, ​​​​Terriër.

Samenstelling van Metz: Caillard – Jemerson, Bronn, Kouyaté, Candé, Mikelbrencis – Amadou, Yade, N’Doram, – Niane, De Préville

Goedemorgen allemaal

Hallo allemaal en welkom bij RMC Sport om de verdubbeling van de 29e dag van Ligue 1 te volgen met de wedstrijden van Angers – Brest, Bordeaux – Montpellier, Lorient – Straatsburg en Rennes – Metz.