Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rennes-Nice/SRFC scoort: een collectief succes

Stade Rennes had misschien een recordbrekende wedstrijd tegen Nice, tussen een solide centrale scharnier, een alomtegenwoordige middenvelder en twee harmonieuze aanvallers.

Mandanda (6.5): Hij begon de week met extra tijd en eindigde met een nul. Hoewel de aanvallers van Nice niet erg gevaarlijk waren, begreep hij de kopbal van Laborde goed en blokte deze goed tegen Claude Morris. Vrij rustig in de lucht en enkele risicovolle pieken.

J Doi (5,5): Veel last van zijn kant had hij niet, maar technisch gezien leek hij in de eerste helft soms een stap achterop te raken. Hij neemt echter initiatief in zijn baan en zijn kwaliteit als centrum zou voor gevaar in de zone kunnen zorgen.

Al Omari (7): Zijn beste wedstrijd van het seizoen en dat zou hem ten goede kunnen komen. We zagen vanaf de eerste minuten dat hij met autoritaire interventies bezig was en de rust hervond. Hij hield dit de hele tijd vol door de aanvallen van Nice goed in te dammen en zijn herstart te verzekeren. Het is nu aan hem om dit te bevestigen.

Theater (7): Ook hij zette een serieuze en sterke prestatie neer. Het begon tijdens de warming-up toen we hem zagen praten om de troepen te motiveren, en daarna bleef het op dezelfde toon.

Trovert (6): Zijn stabiliteit werd niet aan het wankelen gebracht door de zorgen van OM, aangezien hij een goede wedstrijd speelde en toonde dat hij net zo hardwerkend was als zijn partners. Zijn voorzet voor Borrego in de eerste helft had in een assist kunnen uitmonden. Hij heeft bewezen betrouwbaar te zijn.

READ  Een slachtoffer van pech op weg naar de Nederlandse Grand Prix

Santa Maria (7): Hij speelt wedstrijd na wedstrijd en hierdoor kan hij met agressie en veel activiteit zijn invloed op het spel van Rennes herwinnen. Hij wist korte en lange partijen af ​​te wisselen, met enkele goede voorzetten. Zijn samenwerking met Le Fée werkt goed.

Fee (7): Net als in de recente ontmoetingen is hij een sleutelspeler op het middenveld. Zijn artistieke gemak is een puur genot voor zowel kijkers als teamgenoten. Hij creëerde in de eerste helft een grote kans voor Kalimundo, maar deed dat na rust opnieuw toen de spits een doelpunt binnentrapte en de stand op 2-0 bracht. Hij kwam naar buiten na ongemak in zijn adductoren. En hij heeft hem vervangen Fabian Reeder (65H)Die helaas ook moest vertrekken vanwege een blessure na een blessure aan zijn voet Jeremy Jacquet (86H) Zijn eerste minuten van het seizoen bracht hij door in L1.

Borrego (6,5): Hij vond een positie die hij goed kende en speelde een goede wedstrijd. Zoals gewoonlijk deinsde hij er niet voor terug om nog een strafschop te nemen, dit keer tegen de enorme Bulka. Hij herwon zijn invloed tegen Rennes, probeerde voorzetten te geven en een halve volley te slaan die op doel had kunnen zijn. Een mooie avond aan de vooravond van zijn dertigste verjaardag. En hij heeft hem vervangen Ibrahim Salah (76H)technisch niet op elkaar afgestemd.

D- Hoogbegaafden (6): Hij startte voor de tweede keer op rij en deed de klus aan zijn linkerkant. Hij was redelijk gedisciplineerd en gunde zichzelf van tijd tot tijd beloningen die zelden resultaat opleverden. Door zijn risicovolle spel heeft hij nog steeds veel verspilling (58% succesvolle passes, 14 losse ballen). En hij heeft hem vervangen Bertog Yildirim (86H)auteur van een goede inzending.

READ  Salaris, contract en wat Luis Enrique tekende bij Paris Saint-Germain

Terriër (6): Het is nog even wachten tot hij het net weer weet te vinden in het toernooi, maar hij was heel eerlijk en zeer betrokken. Hij creëerde twee kansen, waarvan Bulka er één goed uitvoerde, door zijn kopbal te plaatsen die Rosario's hand en de strafschop veroorzaakte terwijl hij aan het begin van de actie kostbaar de lucht in vloog om het tweede doelpunt te scoren. Een geruststellende en bemoedigende wedstrijd.

Kalimuendo (7): Vier doelpunten in drie wedstrijden, de aanvaller van Rennes bruist van het vertrouwen en dat is te merken. Hij maakte de juiste zet in zijn eerste wedstrijd, die hij verloor van Bulka, en rondde vervolgens goed af om zijn doelpunt te wreken. Hij zal ook interessant zijn in zijn bewegingen en deelname aan de wedstrijd Januel Pelosianus (86H) Om het spel te beëindigen.