Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Regionaal verkeer woensdag verstoord door staking loonsverhoging

Spoorgebruikers, wees voorzichtig. De circulatie van regionale treinen bij SNCF zal woensdag worden verstoord als gevolg van een staking om hogere lonen te eisen die het verkeer op de een of andere manier zullen beïnvloeden”Zeer variabel per regio.Dat maakte de Generale Spoorweggroep dinsdag 16 november bekend.

Stakingsoproepen, gelanceerd door CGT-Cheminots en SUD-Rail, zullen niet werken “geen effect” Op langeafstandstreinen, terwijl “Citaten” Een woordvoerder van de SNCF zei dat het verkeer zal plaatsvinden op de Transilien (regionale treinen in Ile-de-France) en TER-netwerken.

De enige prognoses die door de algemene groep aan AFP werden meegedeeld, hadden betrekking op Ile-de-France. Vanaf de kant van de RER B-lijn die wordt geëxploiteerd (het andere deel wordt beheerd door de RATP), is de SNCF van plan om te opererenblz. “4 van de 5 treinen tijdens de spits en 3 van de 4 treinen tijdens de daluren”.

Het verkeer op de RER D-lijn wordt ook uitgeschakeld, met “3 van 4” circulerend, en op die van RER E (“7 van de 10 treinen”). Op lijn N van Transilien is het verkeer “Erg van streek”. De treinen zullen “Verwijderd” Op lijn R en alternatieve bussen in Seine-et-Marne.

Spoorarbeiders verhuizen woensdag wanneer een verplichte jaarlijkse vergadering van loononderhandelingen tussen vakbonden en management plaatsvindt. “Management wil in 2021 voor het zevende jaar een loonstop opleggen. De welvaart die spoorarbeiders voortbrengen neemt echter toe” En “Tegelijkertijd zijn de kosten van levensonderhoud de afgelopen jaren blijven stijgen.”, schat CGT-Cheminots, wat om verhogingen vraagt “prominent”.

“Zeven jaar zonder salarisverhoging, tijd om te zeggen stop! (…) Alles stijgt behalve onze salarissen”, protesteren tegen Unsa-spoorwegen (de tweede vakbond van de groep), SUD-Rail (de derde) en CFDT-Cheminots (de vierde) in een gezamenlijke post, aangezien deze vakbonden spoorwegarbeiders oproepen om woensdag te demonstreren voor het hoofdkwartier van de SNCF in Saint-Denis (Seine-Saint-Denis). Van deze drie organisaties roept alleen SUD-Rail op tot een staking.

READ  Bitcoin zet zijn ondergang voort