Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Reclame bereikt berichten!

Reclame bereikt berichten!

Onenigheid ontsnapt niet langer aan advertenties! Na meer dan tien jaar weerstand te hebben geboden, is het tijd om advertenties te verwelkomen in de privéberichtenservice van het platform.

Tot nu toe heeft het Discord-berichtenplatform inkomsten gegenereerd via het Nitro-aanbod. Dit biedt veel voordelen voor de gebruikers. Nadat Discord in januari echter 17% van het personeelsbestand had ontslagen, werd hij gedwongen advertenties weer te geven. Deze strategie zal het bedrijf in staat stellen zijn inkomsten te verhogen en deze crisis het hoofd te bieden.

De aantrekkingskracht van populariteit

In 2015 zal een nieuwe gratis VoIP-service worden onthuld, genaamd Discord. Het is iedereen bekend dat dit platform nu ook spraak- en videogesprekken en instant messaging combineert. Voeg daar nog livestreaming van gamesessies aan toe.

Het platform was aanvankelijk bedoeld voor gamers, maar nu is het bedoeld voor alle toepassingen. Veel bedrijven gebruiken het om er een echt communicatiemiddel van te maken. Tegen 2024 zal Discord meer dan 200 miljoen maandelijkse actieve gebruikers bereiken. Om winst te maken herhaalt de Amerikaanse ontwikkelaar en zakenman Jason Citron vaak dat hij geen gebruik wil maken van advertenties. Maar nu wordt deze laatste daartoe gedwongen.

Er komen aankondigingen naar Discord!

Zoals eerder vermeld, is Discord, ondanks het grote aantal gebruikers per maand, verplicht om reclame te maken. ” In de komende weken“, platformgebruikers zullen advertenties zien van” Ontwikkelaars van videogames “, wijzen naarWall Street Journal. Deze laatste zullen in staat zijn om, vluchtig, te voorzien in “Cadeaus voor gebruikers die in-game missies voltooien terwijl ze naar hun vrienden kijken op Discord», legt de bron uit.

READ  Forza Motorsport 7-update: nieuwe auto's, evenementen, functies... alle details! | X-Box

Intern staan ​​deze advertenties bekend als “Gesponsorde taken“. worden links onderaan het scherm weergegeven, zoals advertenties voor de Nitro-show. Uiteraard houdt dit in dat videogames onder de aandacht worden gebracht door de distributie ervan op het platform aan te moedigen.Wall Street JournalNoemt een manier om uit te schakelen Gesponsorde taken In de instellingen is dit alleen mogelijk voor abonnees.

Zullen gebruikers het daarmee eens zijn nu er advertenties beschikbaar zijn op Discord? Zullen spelers trouw blijven aan het bedrijf? Omdat Discord in 2021 een overnamebod van Microsoft ter waarde van $10 miljard afwees.

Meer informatie over affiliatelinks

Ons team selecteert de beste aanbiedingen voor u. Sommige links worden bijgehouden en kunnen een commissie genereren voor MonPetitForfait zonder dat dit invloed heeft op uw abonnementsprijs. Prijzen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en kunnen worden gewijzigd. Gesponsorde artikelen zijn geselecteerd. Klik hier voor meer informatie.