Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rapper Snoop Dogg stopte niet met roken, maar stond midden in een reclamecampagne

Rapper Snoop Dogg stopte niet met roken, maar stond midden in een reclamecampagne

De kunstenaar onthulde maandag dat hij ambassadeur is van een merk voor draagbare barbecues dat beweert geen rook te veroorzaken.

gepubliceerd

updaten


leestijd :
1 minuut

Amerikaanse rapper Snoop Dogg tijdens een concert in Keulen (Duitsland), 21 september 2023. (HENNING KAISER / DPA / AFP)

De aankondiging verraste en verbaasde. Rapper Snoop Dogg, een grote cannabisliefhebber, zei dat hij een einde zou maken aan het roken. “Na veel nadenken en discussies met mijn familie heb ik besloten te stoppen met roken. Respecteer alstublieft mijn privacy op dit moment.”, Hij schreef. De Amerikaanse kunstenaar maakte vier dagen later, maandag 20 november, bekend dat het eigenlijk om een ​​reclamestunt ging voor een merk voor draagbare barbecues.

“Ik ben gestopt met roken. Ik weet wat je denkt: ‘Snoop, roken is jouw ding!'” Maar het is besloten, ik ben klaar met hoesten en stinkende kleding. Ik heb gekozen voor de rookvrije optie, met de Solo Stove. “Ze hebben de rook verwijderd, dat is slim.”kondigde hij aan in een video die werd gedeeld op sociale netwerken.

Op de foto’s zien we de rapper marshmallows roosteren boven een fornuis van het merk waarvoor hij ambassadeur is. Het bedrijf bevestigt dat de vlammen van deze nieuwe draagbare grill voedsel kunnen bereiden zonder rook te genereren.

READ  Wat als deze spannende en milieuvriendelijke film de Franse film "Dark Waters" zou zijn?